29 mars, Polaroid

Jag har fastnat i ett program som gör om vanliga bilder till polaroid, det är väldigt givande. Linda visade mig det förut. Det är kul att se hur bilderna ändras, plus att när man använder programmet så gör den det där ljudet som såna kameror gjorde och så tar det en stund för bilden att synas precis som det också gjorde förut när man använde en sån kamera. Här är några;


29 mars, Tar en paus

Jag har tråkigt och har för stunden tröttnat på städningen:

Dagens låt: Solomon Burke - Don't give up on me
Dagens klädsel: Tights, strumpor, Tunika som jag fått av Linda, och convers på fötterna.
Dagens frisyr: Hängande med en böj vid luggen.
Dagens smink: Concealer, foundation, ögonskugga, ögonbryns skugga, eyeliner, Mascara och rouge.
Dagens planer: Inga speciella planer för ikväll, städa lite mer kanske och eventuellt film
Dagens vill ha: Städhjälp
Dagens saknad: -
Dagens drog: Min nya bodybutter som jag och gått och luktat på hela dagen
Dagens tråkigaste: Att behöva städa...
Dagens måste: Städa! Jag tror mina dammråttor börjar gå av sig själv snart!
Dagens köp: Potatis, bacon, mjölk, ägg och bröd.
Dagens dricka: Juice
Dagens roligaste: När jag såg att poängen för den här kursen är uppdelade på flera saker, så tentan inte hamnar på 15 poäng. Tjoho!
Dagens kärlek: Musiken medan jag städat
Dagens mående: Helt okej ändå. Lever livet, livet lever.
Dagens rätt: är inte dagens fel. Eller är fel rätt och rätt fel? 
Dagens I-lands problem: Vart ska jag göra av alla mina saker i lägenheten? Och alla mina kläder? jag behöver rensa, omöjligt att jag använder 2 ton kläder.
Dagens bekväma: Att jag tog bussen hem från skolan.

28 mars, Grattis Linda! :)

Nu sitter jag hemma hos syster i Norrköping. Hon fyller hela 26 år idag. Så grattid till henne! :) Hon fick presentkort av mig på HM i väntan på den andra presenten. Som förhoppningsvis kommer lagom till påsk då vi ses igen! Igår var jag med Björn och Maria och så träffade vi Tony deoch Gååse en sväng. Blev dock inte så sent igår vilken var väl ganska skönt, får väl se om jag kommer hem något till påsken vilken planen som ser ut som nu att jag kommer göra, åtminstone för en dag eller två! Men nu ska jag kika hur tågen går hem till Örebro ogen, för att imorgon är det ny kurs som gäller!

Jag vill ha vår!

27 mars, Kungariket Kungsör

Jag sitter och väntar på att gå till tåget, för idag bär det av mot Kungariket Kungsör! Var cirka hundra år sen jag var hemma och hälsade på, eller nja, åtminstone 3 månader sen. Känns lite skumt! Men ska bli skönt att komma hem, träffa Maria ikväll är planen. Sen släpa med henne och kanske träffa Tony och dom, återstår att se vad kvällen bjuder på! Men en mindre höjdpunkt för ikväll är att bilen finns hemma. Så nu hoppas vi att jag får ta den och så ska jag köra bil på första gången på länge, lika länge sen som jag senast var hemma. Så nu ska alla som är ute på vägarna känna sig varnade!

Men som sagt, skönt att komma hem! Föresten, vart försvann vårvädret? Det var ju så bra förra veckan med sol. Så nu tycker jag det kan dyka upp igen, gärna med några grader värme också så att vinterjackan har fått göra sitt för i år. Jag vill fram vårjackorna, dom måste få luftas! Men nu måste jag kolla så att jag får allt med mig hem!


26 mars, Tentan inlämnad och lite som julafton

Idag lämnade jag in min tenta, efter stenhårt plugg. Men nu är den i alla fall inlämnad poch jag och Moa firade detta med att åka in till stan efter vi varit på skolan. Vi gick först till myrorna och där hittade jag två sjalar, sedan gick vi och käkade. Vi hamnade på Jensens som var underbart gott! Vi vandrade runt på stan ett bra tag och med mig hem fick jag en bodybutter, present, necessär och de två sjalarna då. Men så när jag öppnar dörren här hemma så ser jag att mina paket från tradera har kommit. Så jag sliter med mig Moa och springer ner till ICA och hämtar dom. Kändes nästan som lite julafton när jag öppnade paketen, bara att jag själv hade betalat dom. Men i alla fall, det var min finfina portfölj och skärpet! Najs.

Jag skulle kunna lägga upp bilder på det jag köpt men detta är ju inte en modeblogg någonstans så jag vet inte. Kanske kommer om nåt sen om jag orkar efter jag har städat. Får se! Som sagt, städning nu!

25 mars, Jag lyssnar på denna och pluggar


24 mars, Prisa Gud, här kommer skatteåterbäringen!

Jag har feber, första gången på hundra år jag har feber så får jag det när jag har hemtenta! Vad tusan?! Kul, jävligt kul. Jag somnade vid nio igår, kommer knappt ihåg att jag hostade inatt om det inte varit för att jag nu har så jäköla ont i ryggen av det! Men dagen kommer i alla fall spenderas åt hemtenta varvar med vila och té. Det är föresten enormt tråkigt att bo ensam när man är sjuk, det finns ingen att att varken prata med eller se på film med. Plus att jag måste gå och handla själv, så någon gång under dagen ska jag väl föröska pallra mig till apoteker. Jag behöver alvedon eller treo och säkert massa annat att kurera mig med! Men ja, nu är det hemtenta som gäller...

Slutligen vill jag bara säga; Prisa Gud, här kommer skatteåterbäringen!


22 mars, Pluggish

Jag har bestämt att detta ska bli en effektiv dag, men lagom mycket tänkande och mycket skrivande. Inte för mcket blaj-skrivande utan främst vettigt skrivande som inte behövs skrivas om för mycket. Vi har en bok som är skriven av en författare som heter Payne, vilken är väldigt passande för den boken för att stundvis är det faktiskt a payne in the ass... ungefär som dom andra böckerna också är. Men ja, dom blir ju inte lättare av att man klagar på dom så det är väl bara att sätta igång nu! Jag återkommer om hur mitt pluggande går...

21 mars, It's miiiiine!

JAAA! Portföljen är nu här med min! Woho, den är fin den! Eller ja, än så länge är den väl inte min, ska betala den imorgon och så förhoppningsvis får jag den snart! Den är fin och brun och ja lite mer fin och till det viktigaste; den är min. Så nu ska jag fortsätta läsa lite i Payne och struktera lite.

Tänkte bara slutligen säga till Linda att jag visst får gnälla, hur mycket jag vill faktiskt. Min blogg, min blogg. HAHA! Så Linda, jag måste inge braaaa. Ont i ögonen och lungorna är trötta efter allt hostande. Buhu... ;)

21 mars, Traderande

Jag mår kasst. Så jäkla bra tidpunkt alltså, mitt i hemtentan. Mitt huvud känns som tre gånger sin vanliga storlek, feberkänsla fast ingen feber, svullen i halsen men utan halsont och slutligen ordentlig hosta med kliande i halsen. Mysigt. Det finns väl ingen bra tidpunkt att bli sjuk, min det finns ju dåliga och dåliga tidpunkter och det här är en av dom dåliga som är längst ner på listan! Så nu ska jag snart ner till ica och se vad dom har i kureringsväg och så ska jag köpa banan. Sitter också och väntar på att en auktion på tradera ska närma sig sittt slut så jag kan lägga ett bud! Har hittat världens finaste portfölj som jag hoppas ska bli min :) Men nu ska jag kurera mig och kolla lite tv och sedan fortsätta med min hemtenta. Bläh!

20 mars, Höhö

Jag år uttråkad, som ni kanske förstår när ni ser bilden nedan. Jag sitter och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar, så jag kan hänga upp skiten. Aldrig varit med om en mer segare tvättmaskin än min, snart varit i gång i 1,5 h. Blä. För när den är klar och allt har kastats upp på torkning så ska jag bege mig mott Willys, handla mat och sedan ska de lagas tacotårta. Mums. Min mage behöver det nu känner jag. Så skynda tvättmaskin, skynda!


19 mars, 4 saker

Fyra saker jag vill ta upp;

  • Jag tror jag växer, eller jag hoppas åtminstone det. För att igår hade jag växtvärk i benet, det kändes åtminstone exakt som det och förra veckan hade jag samma värk i armen! Är inte detta värsta grejen?! Tänk om jag skulle bli några centimeter längre, jag skulle då inte gråta över det! Någon som vet om man fortfarande kan växa trots att man snart ska fylla 21 år? Tacksam för svar (men om det är ett svar jag inte vill ha kan ni låta bli, jag vill ha det här lyckoruset om eventuell längdväxt ett tag till ändå.). Föresten, hur ofta får man med fem stycken x i ett stycke? Heh.
  • Det regnar här i örebro, eller rättare sagt småduggar. Det är bättre än snö, hundra gånger bättre. Detta småduggade gör att snön försvinner snabbare och längs med trottoarerna och vägarna kan man faktiskt börja se att gräset fortfarande finns kvar. Woho, Hejja våren!
  • Idag fick jag min hemtenta, jag är nervös och ska strax börja ta tag i den. Har en hel vecka på mig på den, så hejja mig. Jag hoppas på det bästa. Så jag ska väl sitta med den i en vecka sen får vi också se vad annat helgen bjuder på. Förhoppningsvis något annat än endast hemtenta!
  • Tradera är värsta grejen. Man kan fastna där i flera timmar, och nu jag har cirka en miljard saker i min minneslista, bland annat ett bälte och ett par skor. Sweet.

19 mars, Jag längtar till sommaren

Den här låten la jag upp förut en gång i min gamla blogg. Men den låten är verkligen sommar för mig och jag älskar den. Ger sådär fina sommarkänslor, typ den dagen när jag och Emelie satt på Snaps vid Medis en dag i somras. Den dagen var grejt, och jag räknar med en sådan dag i sommar också! Jag längtar till sommaren.


18 mars, We kicked butt

Idag har vi haft vår redovisning för projekt 2 som gick überbra, jag är åtminstone riktigt nöjd. Så idag har jag mest varit i skolan och när jag kom hem så borde jag ha städat men min soffa lockade mer och jag fastnade här. Imorgon ska vi kolla på de sista redovisningarna och så får vi vår hemtenta. Riktigt nervös över den måste jag säga, tenta av 15p bara sådär känns ju inge vidare direkt. Så min kommande vecka kommer heeeela dagarna bestå av tentaplugg. Men nästa fredag när den har lämnats in blir det fest, det räknar jag med!

Men nu ska jag väl återgå till mitt slöande och göra ingenting. Mycket trevligt! Hah. Adjö.

14 mars, Reklam som jag faktiskt gillar

Jag älskar den här reklamen, men blir sådär härligt glad av den på nåt vis. Är nog hela sången i den som gör det, plus att texten finns under vilket gör att jag automatiskt mimar med till den, haha! Så nu får jag bara hoppas att ingen kommer finnas i närheten när jag ser den! ;P


14 mars, Lite mer smink

Idag har varit en likadan dag som igår, förutom att jag ikväll inte har några planer alls och igår var jag hos Moa och kollade film med henne och Frida och en bra film var det! Plus att vi blev bjudna på kladdkaka som inte var helt fel, riktigt god måste jag säga. Som sagt, likadan dag osm igår vilken innebär att jag idag också har lekt lite med mitt smink, tänkte att det skulle bli annorlunda och lite "hårdare" men när jag väl började fegade jag ur lite. Inte direkt supernöjd med denna heller men jag gillar den ändå, förövrigt kan ni ignorera min snygga söndagsfrilla! Så jag bjuder på ännu ett par sminkbilder;






13 mars, The smink

Idag har jag sovit lagom länge, kikat jobb till sommaren och så tröttnade jag på att sitta vid datorn så jag kladdade lite med mitt smink. Blev inte sådär jättenöjd men lite, helt ok liksom. Har bara min vanloga digitalkamera att ta med så bilderna blir ju inte direkt hundra när man försöker ta på smink. Men ja, vet inte riktigt vad jag försökte med men något blev det i alla fall, och tänkte därför bjuda på några biler, bara sådär i brist på annat. Så, håll till godo:





12 mars, Kavaj och världens bästa serie!

Det är fredag och jag sitter hema och käkar morötter som jag doppar i dipp och kollar på the Big Bang Tehory. Ett av världens bästa program måste jag säga. Så kanske borde önska mig den andra säsongen i födelsedags present, det är ju bara lite mer än tre månader tills dess...

Var en sväng på stan idag också, med Moa och Frida. Jag letade efter en kavaj som jag vill ha från H&M. En svart enkel, snygg och ja... exakt den som Michis har också, haha! Men det är grymt fin så om jag ska behöva råna någon för den så ska den bli min! Enkel och snygg som sagt.

Men jag ska återgå till mitt ensama tvtittande och morotsdoppande för datorn börjar bli för varm för att röra vid. Adjö!

8 mars, Så fin, så bra :)

Jag vet att jag har lagt upp den här låten förut men idag har jag lyssnat på den om och om igen medan jag har plockat lite. Den har nästan bokstavligen gått på repeat, jag älskar den och den går heller inte att lyssna sönder. Så fin, så bra! Så därför får den komma upp ännu en gång!

Imorgon är jag ledig från skolan, skööönt. Känns som om jag har sovit alldeles för lite under veckan. Även fast man bara sitter i skolan, alltså sitter stil, så är man ändå helt slut när man kommer hem. Skumt det där! Men imorgon ska jag sova, sova så länge att jag inte orkar ligga ner mer. Precis så länge, tills jag vaknar utan hjälp av väckarklocka. Jag längtar.


11 mars, Tatueringen

Jag håller nu på, för några vänners skull, att fixa bilderna på gaddningen jag gjorde i måndags så jag kan lägga upp det här. Placeringen är lite små svår att ta kort på själv och så måste jag klippa i bilderna lite för att inte blotta delar av mig såhär på nätet. Haha, skulle vara nått det! Det är dom första bilderna jag tog, orkar inte ta nya. Do är tagna med min mobil så dom är inte mycket att hänga i julgranen men dom får duga! Men ja, ska väl bara slänga upp bilderna och sen plocka lite här hemma för senare får jag besök av Mamma, Moster och kusin(er?)! Sweet :) Men ja, här är bilderna;





Sista ordet är kanske lite svårt att se, men det står:
Av hela mitt hjärta.


8 mars, I-landsproblem

Jag sitter och försöker plugga, men det går lite sisodär. Jag är heeeelt slut, trött som få. Jag sitter och försöker hitta statistik om försörjningstöd, info om Situation Stockholm och etiska förhållningsätt inom socialt arbete. Det sistnämnda är det jobbigaste, segaste och lite halvtråkiga. Klart det är lite intressant men har tröttnat på det lite nu, haha! Sitter också och filurar på hur jag ska lyckas smörja in vissa delar av min tatuering, alltså körsbärsgrenen. Tatueraren ville fylla i den lite och fixa några småsaker när jag ändå var där, var ju han som gjorde den förra året. Så jag är nytatuerad och lite små geggig känns det som på hela ryggen just nu, åtminstone på delar av den. Tatueringen som jag gjorde idag sitter förövrigt på revbenen, precis jämte bröstet typ på vänster sida. Jag är extremt nöjd som jag skrev tidigare och nu vill jag bara att det ska läka och att svullnaden ska gå ner helt. Ska om en stund våga mig på att duscha men ska bara förebereda mig lite mentalt först och sedan ska jag avrunda kvällen med lite NCIS och muffins. Ja, jag köpte en muffins till mig idag, en muffins med dumle och om den får några toasters återstår att se. Så, nu tackar jag för mig. Godkväll gott folk!

8 mars, Now it's done

Tänkte bara upplysa herrskapet om att jag är nytatuerad.
Bild kommer kanske. Har inte bestämt mig än angående det.
Återstår att se. Jag är åtminstone förjävla nöjd!

7 mars, It's alive!

Min kamera lever igen.
Jag var på fest igår.
Inga bilder blev tagna.
Eller jo, en!
Och det är den jag bjuder på.
Så varsågod, sådär såg jag ut;


6 mars, My name is IKEA

Igår var en lugn kväll med film och chips och ikväll är det nog fest som gäller. Igår var Mamma här och hälsade på också, vi väldigt trevligt! Hon kom hit med en skohylla så nu slipper mina skor vara kastade runt hela hallen. Vi var också ut till IKEA och Marieberg också, köpte en överkast (som förövrigt är dyrt, lika dyrt som guld), en par tights, trosor, kladdkakform och kuddar. Så nu känns det som om min lgh börjar arta sig mer och mer. Riktigt mysigt här :) det är föresten några saker jag måste ta upp, nämligen;

  • Ordet "snask". ordet låter som snusk/snuskigt, vilket skulle betyda att man "ska köpa något snusk". Det låter bara inge vidare. Nej, så det ordet undviker vi gärna. Både i tal och skrift.
  • Fula ögonbryn. Ögonbryn "gör" hela en persons ansikte. Extremt viktiga alltså. Jag menar inte att dom måste vara exakt lika ha en form som generellt anses snygg utan dom ska bara passa ansiktet och inte ha en form som ser ut att vara klippt med en häcksax.
  • Ordet "Läsk". Lite samma sak som ordet snask. Jag gillar det bara inte, låter förfärligt eller gräsligt som Moa skulle ha sagt.
  • Trevligt människor som jobbar inom ett serviceyrke. Som igår när jag och Mamma var på SIBA, världens trevligaste kvinna som jobba där. Trevlighet leder till att man blir glad, som i sin tur leder till att chansen ökar att man köper något vilket slutligen leder till att man troligtvis kommer komma tillbaka. Till skillnad från 3 (där jag har mitt internet) so  suger på kundservice och inte alls kan hjälpa till. Det har jag gjort så att jag ska säga upp mitt internet där och dom förlorar en kund. Även om en kund inte gör mycket skillnad så kan det lätt bli fler. Så, fler trevliga människor inom serviceyrkena åt folket!

3 mars, Lite kort bara sådär

Det är några saker jag bara vill ta upp och få sagt lite kort;

  • Sedan i måndags har jag ramlar två gånger. Converse i komination med slask/is är en livsfara.
    Men ack vad bekvämt det är och jag använder det ändå, trots fara för mitt liv.
  • Har upptäckt ännu ett ord (eller ja, i detta fall ett namn) som jag hatar och detta på grund av en viss röst som säger det. Nämligen namnet "Tybble" och då tack vare den kvinnliga rösten på bussen som alltid ropar ut namnen på hållplatserna (och jag menar då inte att jag tror att det en livs levande tant på varje buss som håller i micken). Hon låter som och fått en förlamning i tungan och att hon ätit något som hon än inte svalt och ska då klämma fram namnen Tybble. Oerhört störand.
  • Det är hela fem (5, five, FEM) dagar kvar tills jag ska tatuera mig. Woha! Det ska vara lite hjärta, något som är helt mitt, lite krumelur och ja, lite så.
  • Jag har försökt kolla på Outsiders och Boston Tea Party på kanal 5 Play. Ett prgram är cirkus 45 minuter långt och det har tagit mig 2 timmer att kolla på det... och då har jag bara tagit mig igenom 25 minuer. Jag vill ha fler kanaler! Eller ett bättre internet, något av det bara. Vilket som helst, skulle bli nöjd oavsett vad! 

3 Mars, Dagens att göra...

Det här sitter jag och läser i nu, till vårt Projekt 2!


2 mars, Senaste dagarnas nötande





Vet inte om jag lagt upp den nedersta tidigare. Minns inte, men om, så här har ni den igen.


1 mars, Förjäkla bra lördag och söndag!

Lördagen som var var riktigt bra, var lite segstartad med sen så! Var som sagt på innebandymatch som killarna vann, vilket betydde att det var glada killar som var med på kvällen. Vi startade hos David vid halv tio tiden efter mycket stress. Sedan så var vi där till cirkus tolv och så gick vidare till Ritz, som var hur grymt som hellst! Förutom någon konstig människa utan gränser som hällde sin drink över oss. Mysigt. Men var i alla fall grymt kul där och vi dansade fötterna av oss (tacka vet jag converse, det var sköööönt med dom på). Så efter Ritz bar det vidare upp till stan där folk köpte mat och sedan tillbaka till David för en kort efterfest och slutligen landade jag, Moa och Frida hemma hos mig vid fyra tiden. Förjäkla lyckad kväll alltså och det tackar vi för! :)

Igår var jag seg stora delar av dagen och vi, jag, Moa och Frida åt mat och kollade film och försökte röra oss så lite som möjligt, men så vid fyra åkte dom hem och jag började städa. Hade en årsförbukning av disk och dammsuga behövdes. Så kom kvällen och jag blev bjuden på mat vilket slutade med att jag är lite nykär i pesto. Riktigt gott :) Avrundade med lite Gangs of New York och sen sova. Var uppe hyffsat idag och nu ska jag bege mig mot tatueringsstudion för om en vecka gäller det!! Woho! :) Inga bilder denna gången heller då min kamera fortfarande är laddarlös, men förhoppningvis löser det sig på fredag! Men nu måste jag gå till bussen och trotsa snöovädret!


RSS 2.0