30 november, Framtiden

Nu i veckan eller nästa vecka så får man reda på intagningen av högskolan till VT10. Jag är äckligtjävlahelvteiskt nervös. Min närmsta framtid kommer avgöras med någonting som jag gjorde för över ett år och som jag höll på med i tre år. Att få se om jag kommer in någonstans och OM jag gör det få se vart jag kommer hamna och spendera det närmaste 3,5 åren. Jänköping? Örebro? Karlstad? Växjö? Jag har inte en aning om hur svaret kan vara och den här nervositeten äter upp en från insidan. Men samtidigt som jag är nervös så vill jag verkligen få veta. Precis nu. Gärna igår. Skaffa en egen lägenhet, EGEN. Tänk att få inreda den, få köpa saker till den, gör den mysig och fin. Göra den till min - till Iidas-crib. Så, snart avgörs det hur mitt liv kommer att bli, vart jag kommer bo. Det kan bli i en helt ny stad eller... att flytta hem. Men jag längtar ju som sagt att få veta, men bara svaret är hur jag vill att det ska vara ;)

30 november, Skogsbrandsmodellen

Idag har jag spenderat största delen av dagen i skolan, 9-16. Har suttit och rabblat siffror och lagt ut pluttar på en spelplan, för att sedan vid ett blixtnedslag skapas en brand vilket innebar att kunde bli en skogsbrand. Skogsbrandsmodellen tror jag bestämt det hette. Tillslut så bröjade man hitta på siffror eller byra plats på dom när man stirrat på pappret för länge. Men tillslut blev vi klara och kunde åka hem, bara en labb kvar nu och sen är det hemtenta som gäller.

Nu ska jag strax ner och handla, funderar på att göra pizzamackor ikväll, mumma. Eller pannkakor, eller kasslersallad. Jag kan inte bestämma mig. Svårt det där. Kanske kan äta pizzamackor ikväll och äta kasslersallad imorgon. Du får jag ju liksom båda. Det skulle vara nåt det, och ja, så får det bli! Nu ska jag bara vänta på att Alex dyker på sen ska jag gå ner.


29 november, En liten byrå

Nu är det söndag och ännu en helg har spenderats i Kungsör. I fredags blev det allmänt häng hos Tony och kikade på idol, och jag måste erkänna att ja, jag röstade. Hela 2 gånger skickade jag för Calle. Calle är både het och grym. Yes box. Och igår, lördag, så var jag med Mamma in till stan. Vi gick runt i affärer och så försökte vi väl planera lite julklappar. Men kom jag hem med någon julklapp? Nej. Eller jo, en grej till vår julklappslek men inte mer än så. Sedan så var vi också till en antikaffär och därifrån fick jag med mig ett smyckesskrin som endast gick på 100 kronor, som jag snabbt blev lite kär i. Det ser ut som en liten byrå. Jättefin! :) Senare idag bär det av hem mot Stockhom igen, vet dock inte exakt när, men inte allt för sent. Så, idag blir det ännu en tågresa. Jag börjar tröttna på dom. Men men, nu är det snart käk och här kommer biler på smyckesskrinet;






En skitig spegel och en nyvake jag.


27 november, Kanske, kanske inte - vem vet.

Nu ska jag kasta mig in i duschen, gå ut med hunden, göra mig iordning för att kanske hinna åka till en kompis innan klockan åtta och bänka mig framför Idol. Men det återstår två frågor; Ska jag dit? och om, hur ska jag hinna? Stress får noll toasters av fem möjliga. Men det som är mest störande är att jag inte ens vet om jag behöver stressa! Bläää. Nu ska jag duscha. Adjö.

26 november, En konversation

Igår hade jag och Johanna en diskussion om vem som såg bäst ut utav Shawn och Philip i Våra bästa år. Och ja, det är djupa diskussioner som äger rum i vår lägenhet. Kanske var det om vem vi skulle gifta oss med utav om dom, men iaf. Det gick ungefär såhär;

Jag - Men Philip ser ju bra ut, han ser ju ut som en man!
Johanna - Men han har ju inget ben!
Jag - Va?
Johanna - Ja, han blev ju av med det förut. Men han skulle få en sån där prostata!
jag - Han skulle få en vadå?
Johanna - En.. eh... protes!!

Jag dog lite grann av skratt. Jag lovar, lite grann! Men det var det värt!

26 november, Jag borde skaffa mig en karl

Jag har varit i skolan heeela dagen, inte varit direkt produktiv och nu är jag hemma. Min näsa är förkyld och jag ska snart tvätta. Det är stunder som dessa man ska ha en karl som kan passa upp på en och hjälpa en med tvätten. Eller ha en karl som är snuskigt rik och kan anställa någon att passa upp på en och en annan för tvätten. Det skulle vara något det!

Idag när det inte var så produktivt (för några av oss) så lyssnade vi på musik, och Dan visade en jättebra som jag har kärat ner mig lite i (mitt substitut för en karl). Och ja Linda, du måste lyssna på denna. Hör du? Du måste! Så här har ni, en cover på Rihanna - Umrella, enjoy!

Montt mardié - Paraply


När solen skiner, skiner vi
jag ska alltid stå bredvid.

 


25 november, Önskelistan

Mamma har tjatat bra länge om en lista om vad jag önskar mig i julklapp, och ifall det finns någon därute som har några hundralappar som ligger och skräpar så har ni här nu en möjlighet att se vad ni kan lägga era pengar på eller så kan bli schimpans fadder. Men här kommer min lista;

> Rengöringsgrejerna från Apoteket med det mogna namnet Demons & Angels
> Presentkort på; IKEA, H&M, Gina, Scorett eller Bianco
> Pengar till min kommande soffa & tv, eller den soffan som finns i Eskilstuna :D
> Världsfred
> Pengar till Ullared. Men inte pengar direkt i handen utan ni får rita ett presentkort
> Twilight böckerna, inbundna!
> Tatuering + tatueringstid

Så, det är väl typ det. Där mor, far och syster har ni det jag önskar mig, på ett ungefär i alla fall. Kanske kommer på någonting mer. Hah, men där har ni det iaf :) Nu ska jag strax lägga mig, imorgon är det skola!

24 november, 1-0 till bihålorna

Just nu står det 1-0 till min bihålor. Dom lyckades inte döda mig inatt men dom gav mig ganska så lite sömn och andningsproblem, åtminstone genom näsan. Sen så när jag är täppt i nästan och ska andas genom munnen när jag ska sova och det är tyst överallt så jag hör mina egna andetag, och då låter det som att jag ligger och flåsar. Och tillslut tröttnar jag på att höra mig själv andas, så då envisar jag med att andas genom näsan vilket resluterar i syrebrist och som så leder till att jag måste bröja andas genom munnen igen. Och sådär håller det på och runt. Väldigt jobbigt faktiskt. Så idag har jag känner jag mig, som jag beskrev för Lina, som en avslagen cola. Så därför ska jag strac lägga mig och kolla på film, vilket är det enda jag nog ska göra idag.

23 november, Kamp

Min näsa och mina bihålor har gått och blivit lite sjuka, eller åtminstone förkylda. Jag vill andas ordentligt, men dom vill uppenbarligen inte att jag ska göra det. Dom är ute efter att ge mig en långsam och plågsam död genom att kväva mig i sömnen. Jag lovar, jag kan riktigt känna hur dom konspirerar emot mig. Men jag kämpar emot med hjälp av mina två bästa vapen; finrex och alvedon. Så nu ska jag ta min nästa omgång av dessa två och sedan plocka undan lite i mitt rum, och kanske om jag ork så fixa naglar, fransk manikyr med svarta tippar är planen. Men ja, finrex först och främst!

22 november, Grejt

Jem - Once in every lifetime



It's n your heart, it's in your soul
Don't be scared, keep believing
I know you know, deep inside
That your time has come

Once in every lifetime
If you do believe
Man can move a mountain
Change the course of history
How far we've come
So far from home

Trust in your path, you've been chosen
Become your destiny
Lead and they will follow you
Your truth will set you free

(Videon var grymt tråkigt. Bara en bild på Jem's feja.)


22 november, Krapula

Tror bestämt att jag är lite bakis. Blev kul kväll, med före förfest en förfest och krog. Billigt blev det också, inträde 50 kronor och en cider, vinet jag drack innan köpte jag förut så det behövde jag inte köpa igår. Så därför kostade gårdagen mog bara cirkus 110 kronor. Billigt är bra, men gratis är godast. Men det där är väl det närnmaste man kan komma ändå. Sen att jag umgicks med vänner härifrån, träffade gamla kompisar och träffade nya människor var grejt. En riktigt kul kväll helt enkelt :)

Idag bär det av mot Stockholm igen, måste bara kolla upp tågtider och sen måste jag väl åka. Har endel att göra där hemma, så som att städa mitt rum och annat. Fixa klart det sista med skolarbetet också, men det går snabbt så det är ju skönt. Så, kolla tågtider och städa är dagens to-do-list.

21 november, Mammas Gata, Svennebanan och The Building

Tre jättebra låtar, men det är nya versioner bara. Och det är inte inspelat i någon studio utan ute på gatan bara. Väldigt bra :)

Promoe, Spiderdogs - Mammas gata & Svennebanan


Looptroop Rockers - The Building. LTR x PSL


21 November, Han är het

För det första; Reza åkte ut från Idol igår. Så. Jävla. Bra. Det gjorde min dag, och jag sa t o m förra veckan att hon skulle åka ut, men då var det ingen här hemma som trodde mig. Nej nej, utan det var Mariette som skulle åka ut. Men HA! Jag hade rätt, jag vann. Haha ;) Och Calle ska vinna hela skiten, jag vill att han ska vinna. Men Erik är nog den som kommer att vinna, även om han hängde löst igår. Men det var nog bara för att svenska folket blev för lata och lita på att andra ska rösta, men där fick det, där satt han löst. Och därför kommer nog alla bombardera sms/ringa och rösta på Erik nästa vecka för gudförbjude att han hänger löst igen! Så i alla fall, jag hejar på Calle. Han är het! Haha, och ja, han är grym på att sjunga också. Så, härmed lovar jag att jag ska rösta på Calle minst en gång varje fredag. Men bara för att han är het. Punkt.

För det andra; Igår tittade jag på filmen Eragon med Tony. Jag vill ha en drake! Oh, så gärna. Tänk vad lätt det skulle vara att ta sig över allt. Komma till  jobbet på en sådan måste ju impa på chefen. Så, bara så alla vet så önskar mig en Drake i julklapp. Om någon lyckas odla fram en menar jag.


19 november, Myser i mitt intorkade svett

Nu har jag varit och dansat och sitter i mitt intorkade svett. Mumsigt. Var så galet hungrig när jag kom hem så var tvungen att äta först, plus att duschen var upptagen så var lika bra att ta det i den ordninge. Så därför ska jag nu snart in i duschen och sen lägga mig, för imorgon ska ett schemgrejs till grupparbetet fyllas i. Som tar hur långt tid som hellst känns det som, haha :) men när man väl börjar så är det bara att köra på så det blir gjort. Efter att det är gjort så är det väl bara packa och sen bege sig mot pappas jobb för att få skjuts till Kungsan. Om jag nu bestämmer mig för att åka dit, får se. Men ja, nu var det duschen och sen sängen. Godnatt!

18 november, Min dag

  • Har varit i skolan hela dagen
  • Kommer hem trött som ett as
  • Fixar käk - pasta med pastasås
  • Äter maten jag just lagat, gläds över mina kockkunskaper
  • Blir ännu mer trött
  • Stör mig nåt gudförbannat åt att comviq inte fungerar
  • Bestämmer mig för att hyra film
  • Går ner till videbutiken och trotsar regn och rusk
  • Hyr filmen Änglar och demoner
  • Känner lätt deprission över att hyra film ensam
  • Köper lite lösgodis, är jag inte hög av lycka får jag åtminstine vara det av socker
  • Kommer hem och upptäcker att comviq fungerar igen - känner ett mindre glädjerus
  • Sätter mig i sängen och upptäcker att filmen jag just hyrt är över 2 timmar lång, bäst att den är bra!
  • Får ett lugn över filmen, kan ju inte vara sämre än den vi hyrde igår
  • Öppnar godispåsen, ser att jag bara plockat i röda godisar, goda godisar men blir ändå sugen på en grön godis. Vad för godis spelar ingen roll, bara den är grön.
  • Så, nu är vi framme i nuet och jag ska väl snart sätta igång filmen, bäst att inte mitt playstation jävlas med mig och får för sig att inte spela filmen. Vi hoppas, än finns hoppet, jag lever på hoppet.


17 november, Snälla - Drag me to hell!!

Bajsjävlahelvetesfuckingskit ticnet! Med dessa få välvalda ord så säger jag godnatt för idag och hoppas på en bättre dag imorgon. Eftersom vi idag, jag och Linda, hyrde filmen Drag me to hell som ver kopiöst dålig. Det går nog inte ens att beskriva med ord hur kass den var. Den hamnar ungefär jämte med Titta vi spökar. Och då har man lyckats producera ne riktigt dålig film! Så Drag me to hell får minus 5 toasters av 5 möjliga. Så om ni inte vill slösa bort 1 timme och 35 minuter av ert liv på något helt ovärt - hyr något annat.

Godnatt.

17 november, Freaks

Jag har ett stycke syster på besök, vi har kul;












16 November, Städtime

Nej, nu har jag latat mig precis heeeela dagen. Idag har iofs fått vara min söndag, men nu är det dags att ta tag i det här. Så nu ska jag börja städa mitt rum. Det ska alltså plockas undan, dammsugas och bäddas rent. Sen så ska jag diska och denna dag får sluta med lite mer degande och film. Så, ska väl köra igång med städninge nu.. Yey.....


16 November, I wanna do bad things with you

Den här är till dig mamma;

Jace Everett - Bad things


15 november, gårdagens utgång

Igår var ju utgång som gällde. Men det började hos Louise, och där var det riktigt kul. Hon bodde förövrigt i världens mysigaste etta, som jag skulle ge min vänstra arm för. Så efter att ha varit där ett tag så åkte vi till ett ställe som heter Fasching, eller något i den stilen, som var ett riktigt grymt ställe. Jag hade hur kul som hellst och hoppas verkligen alla andra också hade det, det verkade som det iaf! :) Och efter mycket dansande så började vi röra hos hemåt någon gång efter tre och jag var hemma strax efter fyra. En riktigt lyckas kväll alltså! :)

Idag har jag bara varit hemma, vaknande med nära-döden-upplevelse-till-huvudvärk. Okej, så allvarligt var det inte riktigt, men nästan. Ont hade jag, men vi femtiden så var den nästan helt borta ändå. Bättre sent än aldrig, hah. Så idag har det bara blivit film, kollade på Inside man med Alex. En riktigt bra film, fem toasters av fem möjliga.

Men ja, nu ska jag väl strax hoppa in i duschen, bjuder på bilder från igår iaf;


Haha, vi! Och jag ser sådär über glad ut!


Haha, utanför Louises port :)


Haha, jag och Daniel är dom starka medan Pamela och Lina mer är dom coola kidzen.


Pamela och Lina! :)


Jag och Lina


Inne på krogen, yeah! Haha ;)


Haha, Markus och Blenda! :)


Och det hela får avslutas med en bild på Markus! :)


14 november, I dimman

Tentan är gjort, maten är intagen, sminket sitter på, läpparna är röda och håret är fixat (det tackar vi Alex för) - Nu kör vi!! Eller, kör gör vi inte. Det vore olagligt, vi låter det nyktra taxinissarna köra om det skulle behövas. Men åter det till som händer nu, ska strax bege mig mot Östermlamstorg hem till en klasskompis. Yes box. Ses i dimman... som man en del säger.


13 november, övertalning

Nu är jag hemkommen från dagens shoppande, som bestod av; miniräknare, sudd, en penna, matlåda, ansiktsvatten och bomullspads. Men, när jag åkte min väg var planen att enbart handla miniräknare och sudd. Somn vanligt inhandlades andra saker också men jag höll mig ju ändå inom ramen "nödvändigheter". Allt hade ju liksm en tanke. Matlåda - slipper köpa dyra mackor i skolan. Penna - Som kan behövas imorgon på tentan om min andra får fnatt och hamnar i ett ur funktion-läge. Ansiktsvatten - om inte insidan är helt på topp så får fasen utsidan vara det. Bomull - Inga bomullspads, inget ansiktsvatten användande. Så, nu har jag övertalat mig att mina inköp idag faktiskt vara bra och sådant som behövdes. Nu ska jag snart steka pannkakor och sen åter vända mig till Herr statistik och Fru metoder!


11 november, Segis

Tänkte bara säga att jag är trött, trött, lat, seg, trött, törstig, sugen på nåt gott, trött, fundersam, stressad och och och... och nämnde jag att jag var trött?


10 november, something gone bad

Jag hittade en riktigt gammal bild på mig, eller ja, den är åtminstone 4 år gammal.
Den är kanske från 2005-2006, iaf där omkring. Så, det är några saker som behövs tas upp;

1. Jag har lila lugg. LILA! Vad tänkte jag där? Vad hände? En riktig modemiss. Haha.
Lila som inte riktigt är min färg. Jag tycker färgen är fin och har lila kläder ändå, men i håret?! Huh.
2. Mina ögonbryn. Knappt synliga och förbannat oplockade. Hemskt helt enkelt.
3. Mina ögonskugga. Hur tusan har jag lagt den? Måste nog först ha petat mig i ögonen med något så jag sett suddigt och sen måste någon ha släckt lampan och jag bara tänkt "äh, skitsamma jag fortsätter ändå".
4. Och som pricken över min andra i så har vi den sexiga bondbrännan (som jag dock får varje år) och rougen över hela kinderna och kindbenen. Lovley!


9 november, tentaånget

Det är måndag och om precis 5 dagar jag min första salstenta. Den första i min historia och jag inte den blekaste om hur det kommer att gå, så då ligger jag ungefär på samma ställe som de andra i min klass som jag känner. I alla fall vad det låter som, haha :)

Nu sitter jag ännu en gång och kollar på tatueringar och filar på min nästa. Haha, eller ja, filar och filar försöker mer bestämma mig. Så, där Linda har du vad jag önskar mig i julklapp; pengar till tatuering och en bokad tatueringstid :D Vill så gärna berätta om min idé, har ju berättat om mina andra. Kanske visar den sen någon gång när jag väl har fått den gjord, vi får helt enkelt se :) Mycket tjat om tatueringar här nu, haha! Men har jag snöat in mig på nåt så har jag! Men nu ska jag kika vidare och sen sova. Godnatt!

8 november, Julkalender

Nu är jag tillbaka i Stockholm, efter en timmes tågåkande. Hade ju turen att kunna åka från Eskilstuna, så denna gång blev inte resan lika lång :) Eftersom jag lämnade tillbaka mina monsterhöga skor i fredags fick en tröja följa med hem idag. Den är fin, grå och sådär vardagssnygg. har snöat in mig totalt på såna kläder nu, dom är sådär lagom höst och vintriga :) Fick även ett par übersköna tights av mamma. Såna man har långa tröjor till, men man får dra upp långt över naveln, väldigt hett om jag får säga det själv. Om en killar skulle se det så skulle dom lämna dreggelspår efter sig, på riktigt. Jag lovar! Men hey, det är ju faktiskt bekvämt, det är ju faktiskt viktigast. För bekvämligheten skulle jag kunna dra upp dom över axlarna om det vore nödvändigt! Haha :)

Nu har jag även fått den årliga chokladkalendern också, så nu kan nedräkningen börja. Jag väntar med spänning. Och ni så menar att man kan bli för gammal för en julkalender har fel. Fel, fel, FEL. Man bli aldrig för gammal. Jag ska ha en kalender tills jag dör. Bara för att bevisa för er alla tråkisar som har fel.


7 november, Driving one of your cars

Här har ni en låt ni kan få låta era öron njuta av. Gammal, men lika bra för det. Lyssna även på Lady stardust med Lisa Miskivsky och Alright med henne och Lost Patrol. Riktigt bra dom med. Men det kan ni youtuba, här har ni iaf: Lisa Miskovsky - Driving one of your cars


6 november, Kungariket Kungsör

Efter 1 timme och 20 minuter tåg har jag äntligen hamnar i KUngsör. Eller ja, var framme redan vid halv sex. Men nu är jag mätt och belåten på fin fin mat, man som jag aldrig skulle få för mig att göra i Stockholm, för två anledningar. Nämligen; alldeles för dyrt och för avancerat för min del. Så fint är det, fint som snus. Måste ju passa på att trycka i sig när man är hemma. Tänk om jag hamnar i Jönköping för vårterminen, då blir det inte många hemresor inte, utan fiskpinnar och köttbullar i ännu mer mängder. Haha :) Men nu ska jag bege mig mot Sofia. Ciao.


Hittade en bild på mig när jag var liten på mammas och pappas dator. 
Tycker själv det ser ut som om jag hade lite attityd där. Haha. Lite;
Me? You fucking with me, punk?


5 november, Opponering och ledtrådar

Sitter här och skriver på min opponering och det går väl frammåt. Men intresse- och ambitionsnivån ligger på noll, eller föresten, det är inte ens på noll- den är på minus. Men ikväll är det dans och så kommer syster hit innan. Så då blir det väl mat och grejs. Trevligt är vad det är.

Men som sagt, opponering var det ju. Ändå vandrar tankarna iväg på annat, så som tatueringar. Min idé börjar få lite form nu. Tänker inte säga vad det är men kan ge ledtrådar; Bröst, krumilur, ord, snirklar, evenutella vägar, kanske stjärnor. Låter ju som någon fantastiskt fult när man läser det där, haha. Men det kommer det inte att bli när jag väl får råd och tid att göra den :) Jag längtar!

4 november, Faller isär



...
Faller isär
Lalalalalalala
jag föll isär idag
jag går fortfarande upprätt,
men det är någon annan jag
Ringde sedan ett nummer det var länge sedan jag slog
Ja, jag blev också chockad men när något händer vet man plötsligt
vad man känner, vem som räknas
allt står klart när allt är fel,
så lätt att se rätt

Faller isär
Lalalalalalala
Jag föll isär igår
Jag är fortfarande trasig
men ingen ser ens sår om man bara går fort.


4 november, Självdiagnos

Idag har jag suttit och lekt läkare och försökt ställa en självdiagnos och jag har lyckats. Google is your friend och jag skulle ju bli en helt fantastiskt läkare! Nu behöver jag ju inte lägga pengar på att gå till en legitimerad läkare  eftersom jag löst det själv. Detta var vad jag hitta (ni kommer förstå vad jag letade efter):

"Jag upplever att mitt hjärta slår dubbelslag och ibland känns det som hjärtat slutar slå och all luft kommer ur mig. Är det något fel på mitt hjärta eller det är vanliga symptom?” Kvinna, 22

Svar: Dubbelslag är vanligt framför allt hos folk som tränar mycket. Extraslag som kommer i vila brukar inte vara farliga. Om de uppstår vid ansträngning bör de utredas. Det kan vara bra att söka läkare.

Det här är ju grejt, jag har inga konstigheter just när jag tränar utan det kommer mer när jag "är i vila". Tjoho. Kanske jag göra mig en affärsidé på det här. Så vi säger såhär; 20 kronor googlingen och 8 googlingar för 100 kronor. Jag kommer bli stenrik!

4 november, Trött

Se inte tillbaks, ändå dör jag med varje steg jag tar.


3 november, Sagan om ringen blaj

De senaste dagarna har jag kollat på det två första filmerna i Sagan om ringen trilogin, den sista tänkte jag satsa på ikväll ínnan sovdags. Den sista är den bästa enligt mig. Men till saken; jag har alltid tyckt om både filmerna och böckerna. Dom får mig att le, och gråta och allt där imellan. Men det finns självklart (som det alltid gör) saker jag stör mig på. Nu menar jag inte saker som saknas i filmerna men som finns i böckerna utan bara småsaker man kan (eller kanske bara jag?) störa sig på. En av sakerna är i film nummer två när Aragorn står vid Helms klyfta, kriget har brytit ut och han ska säga åt "soldaterna" att skjuta mot Uruk-haierna. Och då säger han det på alviska, vilket har översatts till en extremt lång mening, nämligen; Släpp iväg pilarna! Jag menar, vem skulle på riktigt säga så? SLÄPP IVÄG PILARNA! Det skulle ta hur långt tid som hellst att få fram, och lagom när kriget skulle vara över skulle man kommit till punkt. Eller om man sa det riktigt fort, släppivägpilarna, då skulle det blir så otydligt så ingen skulle ändå inte fattat vad man sagt och kriget skulle vara förlorat. Sen också "släpp iväg pilarna"? behöver ju inte förklara den konstigeheten närmare. Men ja, så rätt översättning skulle nog egentligen vara; SKJUT!! eller DÖDA!! Det tror jag i alla fall.

Men sen så finns det andra småsaker, men det finns flera saker i alla filmerna som är lite roliga. Min favorit är när Aragorn och Gimli står vid sidan om porten in mot Helmsfortet eller vad det kallades och måste ta sig  över dit och slåss. Deras konversation går ungefär såhär;

Aragorn - It's very far! 
Gimli - Toss me...
Aragorn - What?
Gimli - Toss me!
Aragorn - Okej.
Gimli - But don't tell the elf!

Älskar verkligen Gimli, dvärgen. Jag kanske känner en gemenskap, vad vet jag. Hah. Han är så jäkla stolt och kaxig, ingen jävlas med en dvärg liksom. Han kan göra precis vad alla andra kan, han är bara inte lika snabb och behöver kankse lite hjälp då och då. Och så har vi Sam, Samwise Gamgee. Finaste karaktären i hela trilogin tycker jag. Huvudkaraktären, Frodo, kan jag störa mig enormt på ibland. Så synd om mig, buhu.

Sist ska jag ta upp orcherna och uruk-haierna. Dom läskigaste och fulaste varelserna jag någonsin sett. Möta en sådan i en mörk gränd och jag lovvar att jag skulle kissa på mig lite grann och sen lägga mig ner och dö. Usch. Grymt gjorda är dom också! Nu får jag sluta med skrivandet här och göra mig en smörgås och lägga mig och glo på sista filmen!





1.jpg uruk hai image by Phoenix6359


3 november, King Without a Crown



2 november, inspiration

Idag har jag först varit i skolan i hundra år och sen åkte jag in till stan och träffade syster. Vi käkade och satt bara och prata i cirkus 2,5 timmar. Mysigt det där. Borde och skas göras oftare :) Kom hem för ett tag sen och sitter bara med musik nu. Same old, same old.

Jag och inda satt föresten och prata tatueringar idag. Jag. vill. NU. Jag är extremt sugen, och jag vet väl inte exakt vad jag vil göra. Men jag vet ungefär vart jag vill ha den och vad jag vill ha för stil eller vad man ska säga. Så nu ska jag väl lite och googla lite tatueringar för att stilla mitt begär och kanske har jag tur och hittar mig en dos av inspiration.


2 november, Jag väntar

Jag väntar nåt gudförbannat på det som brukar kallas; medvind.

kanske kommer en förändring
en dag när banden stärks
kanske finns en plan i huset där
fast dom vill inte att det märks

jag har väntat på ett regn jag kan förlora mig i
jag hör ett hjärta som slår
inatt har jag bett för stunden dimman drar förbi
för en välkommen vår



1 november, explosivt

Mitt huvud är påväg att explodera av tankar,
mina känslor dansar afrikansk dans
och mitt humör kan liknas med en berg- och dalbana.
En förjävla bra söndag helt enkelt. 


RSS 2.0