31 januari, En låt


29 januari, funderingar/tankar som kanske inte är fullt normala

Idag har jag haft föreläsning på morgonen och nu har jag precis börjat städa eftersom the gang kommer hit ikväll och gör sig iordning för togafesten som är ikväll. Ska bli kul, hoppas jag. Kallt men kul räknar jag med! Men ja, det jag vill ta upp är en sak jag började fundera på medan jag städade, alltså, hur många meter/kilometer/mil text läser man på en dag? Och totalt på ett år? Jag läser skolböcker nästan dagligen, läser bloggar dagligen, och så lite ur någon bok innan jag somnar, sen kollar ju det flesta på tv och där är det text. Vi har text överallt och vi läser mycket omedvetet men hur mycket blir det på en dag om vi skulle lägga ut all text på en rad liksom? Denna fundering är lika intressant som frågan hur långt scrollern på musen till datorn som vi har hemma har rullat. Men ja, någon som vågar sig på en gissning hur många meter/kilometer text vi läser dagligen? Eller om någon vill göra en forskning i ämnet så är det helt okej att sno funderingen. Jag vill mer än gärna veta.

Apropå att vi läser (åtminstone jag) mycket så finns det några ord som jag inte gillar. Som om dom smakar dåligt men jag måste läsa dom för att komma vidare. Ord som stör mig något enormt och gör mig irriterad bara jag ser dom. Jätteskumt jag vet, men inget jag kan göra åt - det bara är så. Men tänkte ge exempel på några ord jag skarpt ogillar, nämligen: Mjölk - Det är som om ordet ska rulla på på tungen och så börjar det mjukt och slutar hårt. Mellis - Ogillar det bara för att det låter hemskt och att det stör mig när vuxna använder när dom ska äta, visst när man pratar med barn. Men vuxna människor äter för tusan inte mellis dom bara äter om det är mellan några huvudmål, så enkelt är det! Kopp - Huh, bara hemskt. Behöver jag ens förklara närmare? Choklad/varm choklad - Detta/dessa ord ska gärna vara i kombination med kopp, alltså en kopp (varm)choklad. Säg det högt så kanske ni förstår vad jag menar. Det är lite som med mjölk, fast tvärtom. Meningen börjar hårt och slutar mjukt, och bara ordet choklad låter slibbigt.

Detta är några ord som jag stör mig enormt på och jag tror bestämt att det inte är fullt normalt. Haha.Det värsta är att när jag stöter på ordena i en text slutar det med att måste läsa om meningen flera gånger eftersom jag inte förstår vad det står eftersom jag bara ser orden jag bara stör mig på. Haha. Lite smålustigt är det ändå ;) Nu måste jag städa vidare, återkommer om fler viktiga funderingar kommer.

27 januari, Valet är gjort

Jag trotsar min näsa och beger mig ut för kvällen, och på bilderna nedan ser ni hur jag kommer se ut ikväll. Het som få kommer jag vara, men att notera så kommer det bli en tidig kväll. Hyffsat tidig, tidigare än andra dagar! Men jag önskar jag vore Harry Potter och kunde trolla rent lägenheten i Stockholm, vore fint. Men som vi alla vet så är jag inte H. Potter utan får köra old school med Johanna! Nu måste jag springa till stan!


27 januari, Tufft val...

Jag har gått och blivit fökyld. Så jäcla irriterande! Jag vill inte blir sjuk nu, jag har för mycket att göra och för mycket att se fram emot. Som ikväll, det är pubrunda och jag vill gärna gå men kroppen och bihålorna säger annat. Plus att jag ska upp tidigt (läs; ottan. Klockan 6!) imorgon också, ska bege mig mit lägenheten för att städa ur den och säga adjö till Rissne! Ska bli kul att träffa JOhanna en sväng men ändå segt att betala 400 kronor för enbart en sväng fram och till baka. Inte det minsta studentvänligt! Men ja, ska väl hoppa in i dusche och fortsätta fundera hur jag ska göra ikväll, snöstormen ute lockar ju inte det minsta...

26 januari, Lite effektiv åtminstone..

Nu är jag hemma och känner som om jag ändå haft en hyfsat effektiv dag och nu hoppas jag bara det håller i sig hela kvällen efteersom jag har massa plugg att ta tag i! Idag har jag varit på en halv föreläsning, varit till tatueringsstudion och bokat tid, irrar runt på gatorn runt studion för att hitta ut innan jag kom på hur jag skulle gå. Började gå hem när det var hundra minus ute och stannade på vägen för att handla, fortsatta hemmåt och kom hem med genomsfrusna lår och blåa händer. Börjar laga mat och det tog längre tid än vad min mage nästan klarade av, lyckades få klart det innan jag dog av hunger och tryckte i mig för mycket så jag hamnade i matkoma i en stund för att sen ringa alla jag skulle ringa och ja... nu sitter jag här. Nu ska jag ta atg i läsandet så jag blir klar med skiten någon gång. Imorgon är det seminarium och på kvällen är det pubrunda som gäller!

25 januari, Recept är ett krav!

Jag vet att jag egentligen borde plugga med medan jag satt och lästa om "klienter" och hjälpaparaten så började jag fundera på vad jag skulle äta idag. Det jag kom fram till var att jag suger på att laga mat, eller alltså, laga mat kan jag väl men jag är ohälsosamt fantasilös. Så det jag nu ber (läs; kräver) är att få lite ideér och tips på vad man kan göra för vardagsmat, och gärna då recepten till dessa. Något som jag skulle vilja veta hur man gör är; Korvstroganoff, Chili con carne, pajer, tacotårtan (som jag har haft recept på men lagt på något väldigt bra ställe). Alla idéer och recept välkomnas, men tänkte bara säga några få saker jag inte gillar att hitta i maträtter:
Paprika, svamp i alla varianter, fisk, räkor, konstiga gönsaker (jag tycker om att ha salladen på sidan om och inte I maten). Och så är det hundra andra saker eftersom jag kan vara ganska petig men ja, kan inte rabbla hela dagen! Så ge mig recept på enkla, goda, studentvänliga och roliga maträtter. Jag börjar tröttna på att äta köttbullar var och varannan dag!


25 januari, Plugg!

Dagens planer är att jag ska plugga, läsa tills jag spyr alternativt till att ögonen blöder. Jag vet inte vilket av dom två jag skulle föredra, hur dagen går kommer väl att visa sig. Måste i alla fall läsa massor! Sedan så kanske jag får besök ikväll men det är inte säkert än, det visar sig det också! Hade förövrigt besök igår av Maria och Björn, det var trevligt. Blev lite The big bang theory och så fick vi ju inte missa En annan del av köping. Men nu måste jag börja läsa så att jag kommer igång... ciao.


Loose Lips [Juno Soundtrack] Peace AMV


24 januari, Gammal goding

Ikväll nöter jag denna låt igen:


23 januari, blåmärken

Det är lördag och jag ska inte göra ett dugg och det är über skönt. Jag ska istället sitta i soffan, senaste tiden utklädnader/finkläder och alkohol har ikväll bytts ut till mjukisar, iskall cola och morötter med dipp! Så kommer bli en riktigt härlig kväll måste jag säga. Jag har även hunnit med att städa här hemma idag och även ätit "riktig mat". Vi hade ju bara VINterbrännbollen idag och SOBRA spöade SAMVETET med fina poäng. Var riktig kul även fast det var jättekallt och snöigt. Innan brännbollen så körde vi en lek, ni vet, när man är två och två och sen knyter ihop benen man har närmast varandra och sen ska man gå en viss sträcka. Det hela gick bra med det resulterade i ett blåmärke runt smalbenen, eller ja halva sidan eftersom snöret knöts åt så hårt, haha. Vackert. Har förövrigt fått endel blåmärken den senaste tiden, nollningen går vilt till ska ni veta! Vet dock inte vart alla kommer ifrån men ja, där är dom i alla fall. Nej, nu ska jag fortsätta kolla på tv och doppa morötterna!

21 januari, Nolletider och bilder!

Jävlar! Jag missade att det var antikrundan idag! Jävla skit. Började klockan åtta så jag har ändå lite kvar jag kan se. Känns som bra kontraster; Igår var det vin, krogen, shot och dans som gällde och idag är det té, skogaholmslimpa och antikrundan. Men när ni nu läser det här så antikrundan antagligen redan tagit slut och jag har inget att göra. Men medan jag nu tittar på tv så tänkte jag att jag kan lägga upp lite bilder, så här har ni;

Nolletider!


Anton och Bea, kör mugshot-posen! Färgfesten.


Bea :) Färgfesten.


Bea och Moa :) Färgfesten.


Bea, David och moi. Julknytisen.


Var uppträdande när vi var ut, inte en anning om vilka det var! Den enda jag minns
från detta är "Say yeye! YEYE!" haha :) Julknytisen.


Superhjältar! Lek&spelkväll.


Frida, Moa, Bea, jag och Rebecka! LÄtt snyggast av alla! Haha ;) Lek&spelkväll.


Man tager vad man haver! Afterski.


Pistvakt vad på plats! Afterski.


Del av Niclas, Bea och del av Moa som dansar kyklingdansen! Afterski.


LAMBO!


David :) Afterski.


På bussen påväg in till stan för utgång! :) Afterski.


Jag & Martin (med snyggmössan, haha!) :) Afterski.


Det var här någonsans dimman tätnade (; Afterski.


Jag och Martin. :) Afterski.


Och SnyggMoa får avsluta det hela! :)



Detta har tagit en evighet att ladda upp och när jag nu skriver det här så har antikrundan redan varit slut i en timme. Men några bilder har ni fått i alla, så hela inlägget avslutar jag med:

- Hörde jag en skål?
- ATT DU GJORDE!
- oooh, så svinger vi vår bägare igen! Hej, SKÅL!

 


21 januari, Ännu en kort uppdatering

Jag har haft riktigt dålig uppdatering här, men jag skyller allt på nollningen. Känns som om jag bara varit hemma och vänt varje dag efter skolan. Men nollningen har varit riktigt kul och än är den inte slut. Jag har endel bilder jag tänk lägga upp men det kommer senare när jag orkar. Nu måste jag läsa och städa lite här hemma nu när jag har tid, men kan åtminstone bjuda på en bild från nollningen. Enjoy:


Vi, våran grupp, hade superhjälte tema en kväll. Tjoho!


17 januari, Lite sliten...

Efter två dagars festande så måste jag erkänna att jag känner mig lite knäckt. Jag är egentligen inte skapt för två dagars festande. När jag var 18 så var det inga problem, haha. Men när jag fyllde 20 kom allt; baksmällan och problemen med 2 dagars festande. Men jag lyckades och hade riktigt kul båda dagarna, så idag blir det lugnt men imorgon blir det en pubrunda, tisdag lek & spek kväll men tema och gå onsdag utgång igen! Och sådär håller det väl på nästan hela januari ut. hellre mycket nollning än inget alls :) Men nu måste jag duscha och sen städa undan här hemma för snart kommer det gäster, blir pizza och planer att göra så lite som möjligt! :) Ciao.

16 januari, Redo ännu en gång!

Jag är redo för ännu en nollningsfest, nu börjar vi om igen!


15 januari, Redo!

Nu är jag redo för partey och min nollebricka är med! Ses i dimman!



15 januari, Planering

Dagens planer:

  • Plocka undan lite
  • Laga mat, ska försöka mig på wok utan wokpanna
  • Duscha
  • Göra mig iordning för kvällen
  • Bege mig mot campus och gå på första riktiga nollningsfesten - färgfesten.

Som sagt, färgfesten ikväll och sobras färg är svart. Inte alls svårt skulle man kunna tycka och visst man har mycket svarta kläder. Men så måste man ju hitta saker som passar ihop. Lite svårt det där ändå, jag har inget bra linne som är svart. Men på något sätt löser det sig, precis hela jag måste nog inte vara svart! Det blir nog bra. Men nu måste jag hoppa in i duschen eftersom min fön är kvar hemma i Kungsan, glömde kvar den där så därför måste jag duscha nu och hoppas på att håret torkar. Ciao.


13 januari, pluggfansåmycketplugg.

Kom hem till min lägenhet för cirkus en timme sen. Var på första nollningsgrejen, som var riktigt trevligt. Kommer inte knappt ihåg vad en fjärdedel av de jag prata med heter. Känns som det var någon ny som börja prata med en bara man vände sig om. Så det  var trevligt. Så sjukt tråkigt att man var tvungen att gå bara, hade gärna stannat längre. Jävla tenta. Den suger, allt är helt fel planerat bara. Fan då, att allt ska gå så jäkla trögt nu. Är flyt för mycket begärt? Nu måste jag plugga... hela natten lång.

13 janurai, första delen avklarad

Varit på första delen av första skoldagen och jag är extremt trött! Plugg igårkväll i sängen och sen upp tidigt idag till skolan och kom hem för en stund sen och kasta i mig mat, hungrig som få. Så nu funderar jag på att ta en powernap i 20 för att sen läsa ännu lite mer och sen bege mig tillbaka mot skolan. Det känns som detta läsande och rabblande inte ger så mycket just nu, hjärnan känns luddig och ångesten vill jag bara kasta ut genom fönstret. Men det går inte av två anleningar; 1. Den sitter fast, den har växt fast. 2. Den är så stor att den inte ens får plats ut igenom fönstret. Uäck för det här just nu. 

12 januari, Väldigt väldigt kort update

Efter mycket om och men lyckades jag ta mig hem till Örebro idag. Krångel med tåg gjorde att jag var cirkus 1,5 timme försenad. Plus  att jag innan tåget fick springa till Akademibokhandeln för att hinna köpa en bok till skolan, och ja, jag fick tag i det sista exemplaret. Så nu är jag bara hemma och ska väl flytta mig till sängen snart för att imorgon är första dagen på nya skolan. Inskrivning och sånt är det som gäller, så det lär ju gå smidigt. Hoppas jag iallafall :) Men nu ska jag ta och kika lite tv och vara lite mindre produktiv, känns som om dagen varit sådär lagom rörig! Godnatt.

11 januari, Typ så.

Jag skulle vilja skriva varenda fula ord jag kan och skriva vad jag tycker om exakt allting. Men nej, kan inte ens uppbåda den energin. Ska jag försöka sätta ord på det är det ungefär som om någon brutalt slitit upp en lucka i bröstet, tryckt all möjlig skit som går och sedan toppat det hela med stor dos ångest. Som sagt, energin finns inte just nu.


8 januari, Besök!

Nu har jag städat undan lite och känner mig redo för mitt besök som kommer om en timme eller två. Maria och Björn är fin besöket ikväll. Ska bli trevligt med lite besök, och en bra anledning till att fräsha upp sig lite mer än att bara duscha. Haha. Imorgon kommer Mamma och Pappa med min tvbänk och så ska det sättas upp några hyllor, vågar nog inte ge ig på det själv eftersom det tydligen behövs pluggar eller nåt. Men sätta upp tavlor däremot, det är min grej! Har satt upp hela fem tavlor själv, haha. Vem behöver en karl liksom? Okejdå, pappa skulle ju fixa mina hyllor men om man bortser från det!

Så snart Sussu får ni komma och hälsa på här. Börjer bli lite mer ordning nu, tjoho :) men nu ska jag bara kolla igenom någa sista grejer innan mitt besök kommer. Ciao.

8 januari, Mina minnen

Det är extremt många bloggar, stora som små, som har skrivit hur 2009 var och skrivit lite om vad exakt gjorde varje måndag. För min del känns det lite överarbetat och tänkte därför bara nämna saker som kommer upp i huvuder från 2009 bara ,i brist på annat att göra just nu. Så ja, nu kör vi;

  • Åkte spontant upp till Stockholm när jag fortfarande bodde hemma. Gick ut på krogen med Emelie & Alexandra och hade en av dom roligaste och impulsivaste kvällarna jag någonsin haft, gjorde av med mer pengar än jag någonsin gjort på krogen. Den som hände på medis den kvällen, stannar där ;)
  • Jag flyttade ihop med Johanna i lägenhet i Stockholm i mars. Till en trea i Rissne, skaffade jobb och och levde fattigt i en månad eller två.
  • Fick ett bra jobb och ett dåligt jobb. Det bra jobbet var på hemtjänsten på Östermalm/Vasastan, men fick tyvärr inte jobba så mycket som jag ville så lyckades istället få tag på en heltidstjänst på en byggstädfirma. Så slutade på mitt första jobb och började på det nya, som inte alls var bra. Det var inge fel på själva arbetet, utan mer på dom man jobbade med. Stod ut i 1,5 månader med något som kändes som psykisk misshandel för att sen ge upp på det och gå tillbaka till mitt gamla jobb. Fick jobba lite mindre men trived så mycket bättre.
  • Kollade igenom hela Star Wars-trilogin från mycket tjat från Johanna som är helt förälskad i filmerna. Och jag måste erkänna att dom inte var så dåliga som jag trodde!
  • En av de finaste sommardagarn var jag och Emelie på Snaps uteservering som ligger på Medis. Började med en cider vid ett när de precis hade öppnat. Som sedan ledde till allt för många i sällskap av ett par britter, och det hela avslutades på O'learys (tidigare än planerat dock, haha!). En dag att minnas i alla fall!
  • Jag och Syster var till Grönan en dag också, köpte säsongskort på inträdet, båda tänkte ju gå fler gånger. Men nej, kortet ligger fortfarande oanvänt i min plånbok och idag oanvändbart.
  • En morgon när jag var på väg hem från krogen, ca klockan sex på morgonen kommer en läskig främling fram och säljer droger. Vi tackade artigt nej. Eller ja, jag satt mest och inte förstod vad som ju hände.
  • Varit på musikal med Sofia, fick biljetten av henne i födelsedagspresent. Vi var och såg Hairspray som var riktigt bra!
  • Jag har gått in i han som spelade Tzatziki (barnfilmerna ni vet) och så har jag suttit mittemot Betnér.
  • Började läsa Sociologi och träffade helt fantastiska människor.
  • Varit och hälsa på Sarah i Linköping och hade en av dom roligaste och finaste helgerna på hela året. Vi var ut och dansade, såg på timvis av filmer och fikade. Och jag blev också bjuden på fantastisk god mat av Husmor Sarah.
  • Varit på tentafester som man aldrig glömmer. Limbon, dansen, gick ut i converse och inte behöva fälla tårar av smärta när jag gick hem.
  • Varit ut på krogen med fina människor och dansat så att fötterna nästan trillat av, eller att man nästan frivilligt sågat av dom eftersom det gjort så ont att gå.
  • Följt Idol som aldrig förr och hejat på Calle från start och hann bli lite kär i honom.
  • Sökt till universitet och kom in på Socionomprogrammet i Örebro och fått en alldeles underbar lägenhet.

Nu är det så att det jag skrivit inte direkt är i någon speciell ordning, eller ja, förutom det sista då. Men annars så är detta bara ett virrvarr av några minnen :) Och så avslutar jag denna walk down memory lane med några få låtar som påminner mig om 2009;

Creedence Clearwater - Have you ever seen the rain?


Itchy Daze - Monster


Promoe, Spiderdogs - Mammas gata, Svennebanan


7 januari, Pepp


Sarah Dawn Finer - Moving on


6 januari, Några sidor blev det allt

Nu åkte mitt finbesök för en stund sen, Erica och lilla Nova. Världens finaste hund måste jag säga, strax efter Aatu då. Haha :) Nu ska jag ta och sätta mig och sy min gardingrej, blev ju inte av igår. Twilightböckerna intresserade lite mer måste jag erkänna. Läste mig igenom 450 sidor igår. Så fina, så bra.

Imorgon bär det av till Stockholn i ottan för föreläsning. Känns lite sådär, men vad gör man inte. Baraattta sig dit, hade jag varit smart så hade åkt dit ikväll men jag orkar inte, jag trivs för bra i min lägenhet. Men ja, bara stiga upp tidigt imorgon! Men nu ska jag sätta mig och försöka sy! Och Linda, bilder kommer. När jag fått lite mer ordning här :)

5 januari, Det skulle ju faktiskt underlätta

Jag brukar gå igenom det som som jag just skrivit i bloggen efter jag har publicerat det. Jag loggar alltså först ut och går sen in på bloggen för att korrläsa lite, sen så ser jag ockå hur det ser ut. Och efter snart 3.5 års bloggande kan jag konstatera att jag har något fel. Inte ett allvarligt fel sådär utan mer att jag brukar hoppa över ord och gärna skriva bokstäverna i fel ordning. Detta kan bero på att jag skriver snabbt, åtminstone att jag tror att jag kan det. Vilken sen resulterar i konstiga ord och osammanhängande meningar. Upptäckte nyss att jag tydligen hittar på egna ord också, så som "lättlästare". News flash till mig själv, det heter lättlästa oavsett. Även en myra med IQ som en plastpåse vet det. Så det jag lärt mig idag är att jag måste läsa igenom mina inlägg innan jag publicerar dom, jag menar, vore ju kul om någon annan mer än jag fattar vad jag skriver.


5 janurai, En diskussion med mig själv.

Vad har jag gjort och vad gör jag en dag som denna? Jo, fick en butalt uppvaknade imorse av att pappa ringde och sa att jag var tvungen att åka till Sthlm så fort jag kunde eftersom han stydligen slutade tidigare än vad han troode. Vi skulle ju hämta min tvbänk idag. Så det bar av till huvudstaden imorse och ungefär lika snabbt tillbaka. Var väl tillbaka här i örebro vid halv fyra tiden. Eftersom jag redan var uppe på stan så kikade jag lite där, gick till myrorna och köpta tyg för hela 15 kronor. Jag har ju ett sådant fint fönster rakt in i mitt badrum, så måste sätta upp nåt där. Det blev ett lite konstigt tyg men var det enda fina jag hitta så idag ska jag försöka på mig att sy också, får vi se hur det utvecklar sig! I värsta fall så sitter jag väl med sönderklippt tyg och tre nålar i fingret, återstår att se. Sen så ska jag få in mina kläder i byrån också, kan ju säga att det var tur att jag tog den stora versionen av byrån.

Kvällen ska väl avslutas med läsning, har börjar läsa twilightböckerna jag fick i julklapp. Så jäkla bra. Jag helt kär i dom, trots att dom handlar om så mycket och att det så detaljerat så är dom otroligt lättlästa. Eftersom jag alltid har varit en lästönt så har det ju blivit någa böcker och dessa hamnar bland mina favoriter och för att hitta mer lättlästare böcker får man nog vända sig till Astrid Lindgren. Så måste nog säga efter att ha börjat läsa böckerna så är twilight-filmerna i längre fullt lika bra. Dom ju självklart bra men böckerna slår dom, som böcker gör i många fall när det filmatiseras. Men näe, nu väntar min kläder. Måste försöka brotta in dom i byrån nu och få undan lite över huvudtaget. Får ju fin besök imorgon :)


4 janurai, En nyårsaftons resumé

Det är söndag kväll och jag har inget att göra, därför kan jag väl dra en kort resumé av min nyårsafton. Som var riktigt grejt måste jag säga! Nyårsafton började då med att jag vaknade, sov nog ganska länge ändå tror jag, minns inget exakt klockslag. Sedan så kikade jag the big bang theory (som förövrigt är ohälsosamt bra) hela dagen. Jag var ensam hemma med mamma så vi käkade middag ihop. Hon lagade oxfilé med potatisklyftor och sås, och det var ohälsosamt gott! Sedan så började jag sminka mig, valde vilka färger jag skulle fira in det nya året med och exakt vad jag skulle ha på mig. Det hela slutade med att sminket fick gå i rött och svart och på kroppen hamnade en kjol, ett oversize linne och min 80-tals kavaj. Smokin'!





I den övre bilden så syns det hur mitt smink såg ut i suddig version och undre bilden har jag bara tagit med för att jag gillade den, haha. Så ja, man får ta egobilder på sig själv och gilla dom då man 95 % av tiden när finns en kamera med under festliga tillfällen är bakom den. Sedan efter detta skjutsade mamma mig till Sofia där Sarah sedan också dök upp. Jag hjälpte henne med sina lösögonfransar och hon lånade ut nagellack åt mig, ett rött sådant.



På bilden har jag dock inte målat naglarna än. Sedan när alla var fixade och klara började folk dyka upp hemma hos Fia. Och det slutade med att det var mycket folk överallt. Det hände mycket under kvällen; kramar till höger och vänster, jag fick bada i öl, lite drama, upptäckten av hur ouppfostrad någon kan vara, mycket djupa samtal, människor som man på länge inte har träffat och ja, mycket mer. Det var en jättekul, kvällen sluade klockan halv sex och vi vaknade 12 dagen efter och toppades det hela med kebab-pizza. Så. Jävla. Gott. Den låg hur fint som hellst i magen och jag lånade Alex tröja och kände mig som Samwise Gamgee. Så ja, det var väl i stortsett hela min nyårsafton och nyråsdagen. Eller ja, jag och Sarah kollade twilight också på nyårsdagen. Så nu, har jag nog ändå fått med det mesta. Avslutar det hela med lite mer bilder; 


Jag och Sofia. Och jag ser lite sådär halvkonstig ut.


Sarah och Sofia :)


Haha, Jonas och Marcus :)


Sarah, jag och Sofia. Och jag var fin och drack champange ut ett vanligt glas
och jag ser fortfarande allmänt konstig ut.


SötSarah :)


Det här var väl kring  halv fem, då tog man plats där det fanns. Haha :)


Sen sov vi på rad alla vi tre som var kvar i huset. Tyvärr är man ju inte
fullt lika fager när man vaknar efter för få timmars sömn som man är precis
när man ska dra iväg på fest. Undra varför.


3 januari, Osammanhängade inlägg

Har inte varit den bästa uppdatering här inte, men jag har varit ruskigt upptagen. Upptagen med att umgås med vänner som vanligtvis bor långt borta, att fira nyårsafton och ja som sagt, umgås med vänner. Det är det som är det fina med julen, alla kommer hem och nästan alla finns en 15 minuters bilresa bort. Jag gillar't. Men nu börjar alla röra sig bortåt igen, alla hem till sin vardag och jag ska hem till mitt nya place och göra mig en ny vardag. Men jag har en helt underbar jul, massvis med filmtittand ehar det blivit med Sarah, Bästa har nog varit White chicks. Så jäkla bra film! Sett den förut men hade glömt bort hur bra den var. Im gonna freakin' BF! Haha :)

Idag bär det då av till Örebrew, roligt! För imorgon kommer mamma och pappa så ska vi bege oss iväg och hämta min nya soffa och hämta möblerna jag ska ha från ikea. Beroende på om jag/vi hinner så vill jag förbi myrorna en sväng också, ´jag vill hitta en lite byrå att ha i badrummet och så ett vardagsrumsbord. Jag har hittat en jättefin byrå jag vill ha från ikea också, men jag kan inte bestämma mig om jag ska ta den eller en variant mindre. Får väl se hur det blir.

Idag är det lite packande som gäller, håller på att kika igenom lite kläder och så som jag har lämnar kvar är hemma. Man kanske hittar någon pärla som man har glömt bort, återstår att se. Nej, nu  måste jag läsa ikapp lite bloggar och sånt eftersom jag knappt suttit vid datorn på evigheter. Haha :)

RSS 2.0