31 oktober, ung i kroppen - gammal i sinnet

Jag är 20 år, klockan är 19.40 och det är lördag, vad gör jag då en kväll som denna? Jo, jag ligger och kollar på Edward Blom Gästabudet på åttan, program om mat och mathistoria á la komage och tuppslakt. Jag blev irriterad när jag såg att jag missat antikdeckarna, jag satt seriöst och fundera om jag skulle se kördslaget ikväll och jag började fundera över när det jag sist var jag såg Så ska det låta. Jag undrar då följande; vart gick det fel? Vad hände? och hur hamnade jag här? Skulle jag fylla i någon form av enkät eller uträkning av min "riktiga" ålder skulle jag inte landa på 20, utan närmare 68. Jag känner att steget mot stödstrumpor och timbalmat inte är särskilt långt.


31 oktober, gårdagens utgång

Det blev ändrande planer igår. Alltså med sminket, jag fegade helt enkelt ur. Emelie och Alexandra skulle inte göra något överdrivet, förutom extrema lösögonfransar. Men folk ute var faktiskt lite utspökade. Nunnor, superman, änglar och Lucia var lite av det vi fick skåda. Vi hamnade på Grodan Sergel efter att vi varit hos Alexandra, var helt ok men kom hem vid 4 tiden. Trött som jag var slocknade jag direkt och vaknade vid halv tolv. Så blev ju ingen större sömnförlust, större förslust blev det i min plånbok igår. Huh. Hej havregrynsgröt.

Ikväll har jag inte planer alls, ska bara ligga och bli tjock i sängen och kolla på tv. Tjoho.


Alexandra :)


Emelie :)


Strike a pose! Haha!

 


29 oktober, Leopardmönster

I morgon ska ju jag, Emelie och Alexandra ut och lufta klackarna lite, och eftersom det är haloween helgen så tänkte vi göra det hela lite roligare. Inga extrema utklädnader eller så utan mer extrema sminkningar, åtminstone för min del! Så imorgon kommer det vara leopardmönster och lösögonfransar som gäller :) Jag hoppas det blir bra i alla fall, den bild jag har i huvudet är i alla fall riktigt bra, haha. Borde fixa naglarna också men vet inte hur, så svart och silver får funka. Eller guld. Har inte bestämt mig än, så återstår att se. Men nu ska jag bara plocka min ögonbryn och sen lägga mig i sängen och glo film och lösa lite suduko eller korsord. Eller kanske lite av båda. Fint det där, bra innan-jag-ska-sova-och-bli-trött-grej. Så därför säger jag nu; Godnatt!


Lite såhär är det väl tänkte, men mer markerat med eyelinet och snyggare mönster!


29 oktober, Home.

Nu är jag hemma från skolan och PM:et är klart. Så. Jäkla. Skönt. Jag ogillar verkligen kvantitativa och kvalitativa just nu, men jag har cirka en halvdag på mig att ignorera det, sen imorgon ska vi börja läsa andras. YES!!! Jag längtar som ett as.. eller inte alls. Usch nej. Haha :)

 Så ska snart börja städa mitt rum (läs; plocka undan alla kläder), sen borde jag egentligen omorganisera i min garderob för det ser inte okej ut där inne. Just nu är det lite så att när jag vill ha något därifrån får jag snabbt rycka ut det och stänga fort som fan innan resten följer med. Så, det är väl så min dag ser ut och det jag ska göra. Eller åtminstone det som är planerat, sen om jag lyckas följa min plan är en annan femma! ;) Men nu ska jag försöka ta tag i det!

28 oktober, bajsbuss.

Om tio minuter börjar PUBkvällen, men jag ska inte dit. Jag är alldeles för trött och för seg för att ta mig, tyvärr. Men kommer förhoppningsvis fler sådana kvällar. Men den 14 november efter tentan så är det också saker planerat. Så har ju det att se fram emot! :) Så imorgon är det mer PM skrivning som gäller och sen på fredag är det ett seminarium och sen utgång med Emelie och Alexandra. Ska bli riktigt kul! :)

Men som sagt, seg enormt trött idag. Därför blir det att göra absolut ingenting ikväll. Ska bara glo film och inte röra mig en meter! Okejdå, ska väl kanske duscha också men förutom det! Inte en meter alltså. Men ja, jag ska kanske ska försöka lära mig det här med koderna och det där med designen och sånt så det kan bli lite finare här! Om jag inte hittar en snäll själ som vill fixa utséendet på den här bloggen så den inte är så tråkig. Någon? Haha :)

Föresten, bussen var försenad imorse. Självklart! Inte en minut eller två, utan snarare 15. Bajsbuss. SL kan suga på min lilltå, åtminstone ibland. Menar inte att alla bussar måste vara i exakt tid varenda gång, men 50 % kan väl åtminstone vara det? Och ja, jag vet att alla tider är cirka tider men varför inte skriva då kvart över istället för tio över så slipper vi resenärer stå och frysa röven av oss ute i regnet! Bara ett förslag såhär på kvällskvisten. Så SL, fundera på det så duschar jag!

28 oktober, i ottan.

Nu är jag uppe för att ta mig till skolan, föreläsningen börjar klockan 8 och det är det enda vi har som börjar så tidigt på den här kursen. Men upp tog jag mig allt! Nu ska jag snart kasta på mig smink och borsta tänderna sen så går bussen mot skolan tio över sju, eller tjugo över, beror på vilken jag är snabb nog att hinna med. Jag tycker det är ganska skönt att vara där typ 20 minuter innan eftersom det ändå tar några minuter att ta sig till salen, hitta sig en bra sittplats, hänga av sig alla kläder, ta fram alla saker och allt annat som hör till. Då är det bra att inte vara där någon minut innan bara, även om min buss verkar tycker att det är förbannat trevligt med lite försening varje gång! Men ja, nu var sminket. Denna låt för följa med till denna blogg också;

Promoe ft. Timbuktu, Supreme & Grega - Mammas Gata


27 oktober

En ny blogg nu. Där det kommer fyllas med nya minnen och nya händelser. Där inga gamla minnen finns, där bara nya kan läggas till. Den andra bloggen har jag ju skrivit på i snart tre år, så dags för nytt. Men saknar dock redan min gamla adress. Men nu - dags för nytt. En blogg om mitt studentliv kanske, haha. Något som jag faktiskt kommer försöka göra här är att läsa igenom det jag skrivit, för ibland fattar jag ju knappt själv vad jag har skrivit. Ord som saknas och bokstäver som dyker lite var som hellst. Men men, som sagt; Ny blogg.
Ny blogg I tell you.


RSS 2.0