27 februari, Kort update

Gårdagen var väldigt bra, Dagen startade med shopping i stan med Frida, Moa och Bea. Väl hemma efter en hel dags traskande är jag en svart kofta, en klänning, 3 trosor och några nagelack rikare och några hundralappar fattigare! Men det var det värt och hade jag haft en laddare till kameran hade jag kunnar bjuda på en bild eller två men nu går ju inte detta. Efter stan följde Frida med hit och senare dök Moa och Bea upp också och vi gjorde oss iordning, drack vin och förtärde morötter med dipp och daimchoklad. Jag var väldigt seg först och velade med att följa med till krogen eller inte, enda in det sista filurade jag men så beslutade jag mig för att följa med och hade jättekul ute! Det dansades och dansades lite till. Jag blev även bjuden på en cider av någon som bad om ursäkt för att han trodde han trängde sig före mig i baren, vilket han inte gjorde men jag slapp köpa en cider för mina egna slantar så man ska ju inte klaga! Tacka och ta emot. Sedan vi två så stängde Strömpis och jag och Frida begav oss hem till mig och somnade efter tre någon gång efter en stunds filosoferande över livet. En riktigt bra dag och kväll alltså!

Nu sitter jag och försöker starta om, har ätit äggmackor till frukost och planerar att snart hoppa in i duschen. Sedan så ska naglarna fixas och bege sig mot Mellringe där det är en innebandy match som ska ses och så avslutas kvällen med fest hos en klasskompis. Sweet. Så nu måste jag bara tagga med lite musik och bestämma kläder inför ikväll!


22 februari, Sjukt och fel



Det här bland det sjukaste jag sett. Jag mår illa när jag ser det. Det är helt sjukt, snevridet och helt jävla fel. Hur kan man sitta där och skratta och peta på dom som om den inte kände nåt? Finns folk som skulle säga att "det är ju bara en fisk". Men vad säger att en fisk inte känner som ett annat djur skulle göra?
Så ja, känsliga tittare varnas väl.


22 februari, Plans

Helgen som var; Kikade film, skrattade, grät en skvätt, pratade mycket, var tyst, fick mat gjord åt mig och lagade mat själv, frös, svettades, funderade, slog lite golf, klurade, umgicks och skrattade ännu lite mer. En riktigt bra helg alltså! Men nya planer smids nu för den närmaste veckan, det kommer bestå av massvis med plugg, frukostbuffé på Java, förhoppningsvis en utgång i slutet av veckan, filmkväll och ikväll ska jag ut på land! Närmare bestämt till Lindesberg där någon form av tjejkväll ska ske, jag väljer att kalla det tjejkväll i alla fall eftersom mitt smink ska med, vi ska sova tre tjejer i en säng, vi ska äta och kolla film. Ingen form av kuddkrig i underkläder kommer att förekomma (hoppas jag, jag skulle lätt förlora) men eventuellt "killsnack" brukar ju allitd komma upp.

Men för att hinna med denna kväll utan ångest så ska jag ta och läsa nu tills ögonen blöder. Meeuwisse here I come!


20 februari, The angels sang a whiskey lullaby



Du hade rätt. Jätterätt!


19 februari, Helt bananas

Jag kommer förlora förståndet. Gå helt bananas. Ungefär så.
Bara så ni vet.


17 februari, Längsta timmarna i mitt liv

Jag är extremt jäkla trött. Hade klockan varit lite mer hade jag fasen gått och lagt mig och sovit alldeles för många timmar. Idag har vi nämligen haft föreläsningar heeeela dagen och så menar jag verkligen hela dagen. Och sista föresläningen var en ren plåga, inte så att tanten gjorde illa oss eller så men den var så extremt lång och tråkig. Okej, hon kanske gav oss skavsår i öronen men inte mer än så fysiskt sett. Det var någon dom längsta tre timmarna i mitt liv. Men tur som jag har hade jag David på min högra sida, vi satt och försökte komma på så många smileysar som möjligt och så hade jag Frida som jag smsade icke-barnvänliga sms med! Haha, det blir alltid så, när man sitter på ställen där man absolut inte får skratta så har man som roligast och vill skratta, plus att jag fick en mini silvertacka av Bea. Så hade det inte varit för dessa människor och Moa så hade jag inte överlevt, jag hade dött av tristess. Men det tackar vi för att jag inte gjorde!

Nu har jag extremt ont i fingrarna så att jag knappt kan röra datorn eftersom den är varm. Så nu ska jag bädda ner mg i soffan och störa mig på att  jag inte har några kanaler och på de kanaler jag visas det endast jävla OS, kassa filmer och Simpsons/Family guy. Usch (fast ändå inte lika mycket usch på family guy, jag tror jag börjat tvångs-fattat det nu).

15 februari, Film 2010

I mars kommer ju filmen Alice i Underlandet ut på bio och som jag har väntat! Väntat så länge att det inte längre är hälsosamt. Jag vill se den nu, nu, nu. Nu är det ju så att den också visas i 3D och det är på det viset jag skulle vilja se den. Har aldrig sett en film i 3D så det vore ju kul. Men! Nu bor jag ju i Örebro och 3D-bio verkar inte ha hittat hit än (gudförbannat jävla störande), så det innebär att jag måste ta mig till Stockholm för att se detta fenomen. Hade jag inte varit fattig student och att den visas i mars då jag har hemtenta och projektredovisningar att ta hänsyn till så hade jag hängt på låset till stockholms biosalonger. 

Förövrigt verkar 2010 vara ett bra film år. Alice i underlandet, Harry Potter and the Deathly Hallows (Part I), Robin Hood och Twilight 3 Eclipse är några få som jag väntar på med spänning. Så har jag öven hört rykten om en Piraterna 4:a. Man kan ju alltid hoppas! Så ja, jag ser fram emot kommande året, i filmväg åtminstone!


Alice i Underlandet


15 februari, We are the world



Det är sånt här som ger mig rysningar som startar i tårna!


15 februari, jobb-letar-marknaden igen...

Idag har jag suttit och kollat igenom utbudet av sommar jobb. Fy fan för att behöva ge sig in på jobb-letar-maknaden igen, ren pest och pina. Skriva om sitt CV och personliga brev. Blöh. Jag funderar dock starkt på att ringa till mitt gamla jobb hemma i Kungsan och se om de behöver folk, lite ångest att behöva gå tillbaka till gamla jobb. Men ändå trivdes jag bra där plus att jag vet hur det funkar där, om inte några radikala förändringar har skett vill säga. Så ja, imorgon blir det nog att ringa dom. Men det skulle vara så kul med ett sommarjobb här i stan, i en affär eller butik eller så. Sommarjobbat/Jobbat sen jag var 17 år så vore ändå fint med lite omväxling från äldrevården... men men, vad ska man göra? Men tar ju det man får!

Nu börjar snart spårlöst försvunnet så i en extrem brist på andra kanaler får jag väl ta och kika på det. Önskar verkligen jag hade 5:an, 3:an och 9:an. Skulle vara fint. Riktigt jävla fint...

13 februari, The hår

Min mamma är här och fixar mitt hår, åker inte jag till frisören så kommer frisören hem till mig. Grejt! Jag tror föresten det skulle vara snyggast om hon bara lämnade det nu precis som det är. Jag skulle få springa ifrån killar konstant, skulle knappt kunna lämna min lägenhet. Helt klar alltså, utan tvekan!


12 februari, Så här kul har jag!

Låter bilderna tala för sig själva:






12 februari, Har kul med smink i brist på annat

Nu är det så att kvällens eventuella planer gick i stöpet, vilket har lett till att jag bara har och ska vara hemma ikväll. Jag har varit smått uttåkat och fick då för mig att leka lite med smink. Körde med extremt blått och svart och är sjukt nöjd! Men nu är så att någon gång under flytten så flydde min laddare till kameran ifrån mig (antagligen för glatta livet på grund av utbrändhet). Jag har dock tagit några bilder med min cam, dom suger såklart och ger inte sminkningen rättvisa någonstans! Tog även några med min telefon med dom är heller inte mycket att hänga i julgranen. Men tänkte väl bjuda på dom ändå, en liten note to self är att jag verkligen måste göra om den här sminkningen nästa gång jag ska ut. Ja, så nöjd blev jag. Jag blev helt enkelt ursnygg (Haha!). Men ja, här är bilderna (förövrigt kan ni ignorera mitt hår):










11 februari, Hör upp!

Bänka er framför tvn gott folk! Det är Antikrundan på ettan!


11 februari, Finger och ett gapskratt

Idag har varit en heldag i skolan, mycket har blivit gjort och sem 4 uppgiften är klar! Så jäkla skönt! Så ikväll ska jag inte läsa en rad mer kurslitteratur, ska ge ett finger åt högen med böcker och gapskratta. Jag ska ligga och bli tjock i soffan istället, ska bli enormt skönt. Sen så ska jag göra ett tappert försök till att gå och lägga mig tidigt, jag har lite för svårt för det där hur trött jag än är. Så vi får väl se hur det går! Och slutligen; 

Hur många kvinnor behövs det för att fylla på spolarvätska i en bil?
Två, en som ringer sin pappa för råd och en annan för att hälla.

I detta fall var det då jag som ringde pappa och Michis som hällde när vi tror att det var grönt ljus för hela grejen. Svårt det där ju. När man tar körkort så kastar de ju bara i princip huven, rabblar fram allt om vad som ska vart och vad som är vad och slänger fort som fan huven igen. Men eftersom vi var två hjärnor så gick det bra, dock stank det av spolarvätska i hela bilen sen. Men jag tror detn gick bra i alla fall, har ju inte hört nåt från Michis sen hon släppte av mig här hemma. Så.. hm.. Michis, kom du hem?

10 februari, Sa jag det?

Jag är trött, trött, irriterad på Allwood, seg, trött, lite små hungrig, lite lite ensam och och nämnde jag att jag var trött?

Hm, ja, vara bara det jag ville ha sagt.

10 februari, Mycket att göra

Idag har varit en hel dag i skolan med planer av grupparbete och seminarium, och resten av dagen kommer gå åt läsning av all litteratur till seminare 4, som vi ska försöka göra klart imorgon, och så ska jag väl glo lite på tv också. Imorgon ska vi börja i skolan klockan  8 då vi ska köra sem 4 då och så är det föreläsning och handlending också. Känns som om imorgon kommer bli en låååååång dag. Men förhoppningsvis blir vi klara då, så kan man slappna av lite grann i helgen och ladda inför Projekt 1. Mycket att göra i den här första delkursen, ska bli intressant och se hur nästa är som börjar i mars har jag för mig. Men nu ska jag fixa nåt att äta sen läsa! :)

8 februari, Lika som bär!

Igår när min pappa kom förbi med lite saker till mig så hade jag på mig min nya tröja, den från myrorna. När han sen kommer hem så hade han skrattat och sagt att jag hade sett ut som farmor och efter mycket funderade har jag bestämt mig att ta detta som en komplimang - för farmors del då. Min farmor fyller detta år 90 och jag fyller 21, det betyder att det är 69 år mellan oss och så tycker pappa att hon ser ut som 21! Tänk er det!


Lika som bär!


8 februari, Dog lite av skratt

Nu har jag nyss ätit och skulle precis börja plugga igen men råkade hamna på youtube istället och hittade då det hrä klippet som fick mig att dö lite grann av skratt:



Det är alltså inte videon man ska kolla på utan lyssna på eh... låten. Jag fick för mig att dom som sjunger/joddlar/flåsar/gör ljud ifrån sig måste se väldigt lustiga ut när dom gjorde det. Lite svårt att förklara som vanligt när jag börjar tänkta på nåt lustigt. Men det var kul iaf, annars kan ni bara spela låten för någon som inte har lika lätt fantasi som jag och plåga dom lite.

 

 

 

 


7 februari, Dagens planer

Dagens planer:

  • Plugga, plugga och plugga!
  • Laga mat, Pannkakor it is.
  • Duscha
  • Diska
  • Plugga, plugga!
  • Få besök ikväll


För övrigt så saknar jag min frisyr ibland. Samtidigt som jag vill spara ut
och få det lite längre så vill jag klippa av det. Älskade den där frisyren.
Nu är bara mitt hår en ful utväxt av vad som en gång var något fint. Men jag
måste ta mig hem till Kungsör så mamma får klippa mig, sne page blir nog nästa grej.


6 januari, Medicin mot tråk och sönderanalyserande

Jag är uttråkad, trött och sönderanalyserande. Därför kollar jag på kläder. Jag vill ha tröjan här nedanför, skänk en slant till Iida-fonden eller nåt, annars erbjuder jag min högra lilltå för den. Vilket som, fungerar för mig. Jag vill bara ha den, den finns på Bikbok för 299 svenska riksdaler har jag för mig.



6 februari, Till C

Linda! Hälsa att den här till Christoffer! Haha :D


6 februari, Melodifestivlen och dagen i ord

Ensam ikväll som jag är så har jag kikat lite på den sista av Melodiefestivalen och slutsatsen av det hela är vad i helvete är det för musik Sverige producerar? och vad hände med melodifestevalen? Kapar upp det fjorton delfinaler och kastar in vilken musik som hellst, så som han som kallade sig för "Frispråkarn". Huh! Det enda som var vettigt av det jag såg var Salem al Fakir, det kanske inte är en melodifestival låt men den var åtminstone bra. En annan sak var, vad har nummer 2 på sig? det är sånt som får folk att skämmas! Så summa sumarum av melodifestevalen; Det suger.

En annan roligare sak är att Mamma och syser var här idag och hälsade på. Mycket mysigt. Blev en sväng till Marieberg, myrorna och till Gröna grodan för mat och sen avslutades det hemma hos mig med fika. Mycket trevligt. Hittade en überskön tröja på myrorna och nu är den min! Kan inte riktigt förklara den men den fin, varm och skön och den blev min för några dyra 130 kronor. Fint med studentrabatt på myrorna så det tackar vi ändå för!

5 februari, inpackad mask

Nu sitter jag här med ansiktsmask och hårinpackning och känner mig allmänt snygg. Tänkte att eftersom planerna blev ändrade för kvällen så var det lika bra att ta tag i det här inpackning ocg mask. Annars får jag väl mamma efter mig om jag inte gör hårinpackning då och då, haha ;) Har aldrig provar dne här masken som jag har nu och den börjar torka och jag känner mig som en mumie fejjan. Skulle någon se mig nu skulle dom kasta sig efter mig alternativt börja dräggla litervis. Jag lovar och svär att det skulle bli så, kolla själva;

Är man inte snygg så säg!!


4 februari, En till låt - en cover.


Obadiah Parker - Hey Ya Cover


3 februari, Finsittning ikväll is the grej.







2 februari, Bildbomb

Jag sitter och kollat igenom min externa hårddisk och tänkte därför bjuda på lite Iida-genom-tiderna och bara lite blandade bilder. Bilderna kommer inte komma i någon speciell ordning men om jag vet så skriver jag när bilden är tagen under :)


Jag har också varit liten en gång i tiden ;D Kolla händerna, minimala!


Ett tag var jag flitig användera av slips! Pappas slips desutom ;P


Titta vad små Kristian och Henric va! Oooh, ack, jag minns det som igår! haha ;D
Kristians tryck på tröjan är också lite lustigt.


Jag & Sofia på balen i trean :)


Februari 2005, jag minns när jag fick tröjan jag har på mig där.
Den är köpt på Bikbok samma dag som bilden togs faktiskt, och jag fick tjata mig till den. Haha :D


Jag & Linda , Julafton 2005 tror jag.


Haha, jag då, Oktober  2005.


Carro och jag, Mars 2005. Alltså fem år sedan och här syns det verkligen måste jag erkänna.
Ser ju hur liten ut som hellst där!


Och avsluat hel bildbombadet med denna bild. Taget hos Fia för bra många år sen. Haha :)


2 februari, Se men inte köpa

Nu har jag fått undan spåren från tvättmaskinsmannen och jag har hunnit äta. Härliga tider. Så därför har jag spenderar lite tid på olika hemsidor där man kan beställa kläder. Eftersom det ekar tomt med pengar som man kan lägga på kläder så får jag helt enkelt bara titta och sukta lite. Och här är lite av vad jag hitta som jag väldigt jättegärna skulle vilja ha, dom skulle in fint i min garderob! Och hur fin var inte den längst ner?! Skulle ge min vänstra lilltå för den, lätt!




2 februari, Min nya fina tvättmaskin

Nu håller jag på att tvätta i min nya finfina tvättmaskin, och gudars skymning jag har längtat efter att få tvätta! Jag trodde iofs att jag hade sjukt mycket tvätt men när jag väl började sortera den så visade det sig att det inte alls var så, istället blev fyra hyfsat små högar. Så den enda nackdelen med maskinen är att man inte kan välja halvtvätt. Men men, medan tvätten tvättas så ska jag gå igenom vår referenslista till grupparbetet. Vi bev ju klara i igår så grymma som vi är så därför är det ledigt idag. Najs, jättenajs rent ut sagt! Så idag blir det tvätt, städa (ja, jag ska städa, blev så skitit igåt nät tvättmaskinsmannen var här och släpa in maskin) och så ska jag väl kanske läsa lite och fixa käk. Längtar nästan  tills jag ska äta, idag blir det kassler med potatis och beasås och det tackar vi Mamma för!

RSS 2.0