30 december, Tvättmaskins jakt.

Nu ska jag strax göra mig iordning för att sen åka till Arboga med Mamma. I huset dit jag flyttat i Örebro finns ingen tvättstuga, helt extremt väldigt störande. Vet inte varför, kanske beror på att jag nu måste köpa mig en och ha i badrummet. Dom är stora, fula och tar mycket plats. Men precis som med allt så finns det för- och nackdelar. En fördel är att jag kan tvättanär jag vill och att jag inte behöver boka någon tid. Så dert är det vi ska främst ska göra idag - kolla tvättmaskin. Sedan vet jag inte vad jag ska göra, kankse kolla på film med mamma eller kankse ringa någon och försöka hitta någon att umgås med. Återstår att se :) Nu ska jag bara sminka mig, sen ska vi åka. Peace out.

27 december, Premiär natten

Nu sitter jag i mitt nya place, i vardgasrum, på min snygga matta och kollar på tv som står på en tillfällig tv-bänk. Det ser ut som allt jag äger har exploderat ut ur någonting och sen lagt sig lite över allt i lägenheten. Jag längtar som fasen tills jag får garderober och hyllorna och allt annat så man kan börja plocka undan. Nu har jag åtminstone premiär ätit här, premiär duschat, satt upp Marilyn Monroe på väggen (jag menar, hon kan ju inte få ligga på golvet och damma!), bäddat sängen, diskat några tallrikar, ätit choklad så om ett tag är det bara första natten som gäller. Får vi se vilka ljud som utspelar sig i detta hus. Än så länge ha jag konstaterat att min kyl gör såna där burr-ljud ifrån sig och att grannarna hörs endel när lägenheten är så tom. Men annars har jag inte hört några konstigheter än, så det kommer nog gå bra. Någon gång måste man ju somna! :) Nu ska jag kika på en film eller nåt. Godnatt!

26 december, Kanske känner mig lite vilsen ändå.

Idag har inte direkt varit en händelsefylld. Dagen har enbart varit fylld av snorande, tv-tittande och allmänt slöande. Planen var egentligen att jag skulle till Stockholm och packa idag, men det blev ändrat. Vi ska fixa den sista packningen imorgon istället, kasta in grejerna i bilen och sen fara mot Örebro. Örebro. Min nya stad. Jag kommer sakna Stockholm. För det är lite som dom sjunger på allsång på skansen, 'Stockholm i mitt hjärta'. För det är något speciellt med Stockholm, som när man kommer in till t-centralen med tåget på kvällen och det är mörkt ute. Det man ser är husen med sin belysning som speglas i vattnet (sen kommer självklart rösten på tåget och förstör en sån fin syn - "vi närmars oss nu Stockholms central bla bla bla.."). Men det är något där som gör att man känner och vet varför man vill bo där. Jag älskar Stockholm. Mitt Stockholm. Men nu är det dags att låta det vara för ett tag, några år. Men vem vet, en dag kanske jag kommer tillbaka. Tillbaka till mitt Stockholm. Men jag vet, att jag kommer sakna varenda liten del av det. Irritationen när väntetiden på tunnelbanan är mer än 4 minuter, stressen när man ska gå någonstans, förbannadet över när bussen till skolan är lite sen, mina finfina klasskompisar som jag lärt känna, den skrikande ungen som bor under oss och håller oss vakna, småungarna som kommer fram till en på torget och frågar om de kan få pengar till cigg eller om man kan köpa ut, min vän Johanna som jag bott ihop med i ett år, Delit som (nästan) alltid var öppet när man blev sugen på något onyttigt. Ja, som sagt det finns mycket att sakna, och hur man pressar sig in på tunnelbanan trots att det egentligen är överfylld och inställningen man har är "ingen hänsyn". Man tar efter det 'stockholmska' beteendet - skit i alla andra och se efter dig själv. Lite så är det, förutom när man går ut. Hela medis är smockad med människor och poliser, och man kan fastna och prata med människor lite varstans. Men ja, jag måste sluta med det här nu. Detta dravlade om minnen och det jag lämnar kvar i Stokcholm. Jag måste starta om, ladda upp och starta om för en ny stad. Som minst kommer bli lika bra. Mitt Örebro kommer bli lika bra som mitt Stokcholm är.


26 december, Jag ska våga, jag är inte rädd.

Calle Kristiansson - Walking in memphis


Så, okej. Nu kör jag...
Calle, vill du gifta dig med mig?
(;


24 december, Hyvää Joulua!

Nu är det julafton och det blir att vara med familj och släkt för hela slanten. Börjar här hemma n på morgonen och sedan innan tre bär det av mot moster 67 steg bort. Precis som det ska vara, häng med familj och allmänt mys. Enda som inte är så mysigt är jag snorar som fan, precis som resten av familjen. Men men, var ju värre i helgen så bra att det är bättr nu iaf :) Men som sagt, ska väl inte hänga så mycket här vid datorn nu, ska bara ta pappas bärbara och göra en jul-spotify lista. Så ja, God jul alla! :)

22 december, Skadeglädje är den enda riktiga glädjen

Har hittat en riktigt kul sida. Som handla om felskickade sms, och den har verkligen fulländat mina senaste dagar. Skadeglädje är den enda riktiga glädjen. Har suttit här själv och gapskrattat rakt ut när jag har läst. Några favoriter;

Till: Flickvän
Sms: Haha, råkade av misstag knulla Carro, och du hade rätt, hon va fan bättre än Tilde... ;P kan man hoppas på en trekant?
Svar: Hör aldrig av dig igen, ditt äckel!
Förklaring: Jag skulle skicka till min polare Tim, råkade komma till min dåvarande flickän Tilde, som har en enäggstvilling som heter Carro.. resten kan ni nog lista ut. Trekanten kunde jag glömma! /Mathias

Till: Övervakaren
Sms: Tja. jag ligger hos simon och är sjukt stenad hehe vad gör du själv?
Svar: Fick inget svar han ringde upp.
Förklaring: Va hos en polare och rökte på skulle skicka till en annan polare men kom till min övervakare hehe så fick 6 månader på kåken.

Till: Flickvännens pappa
Sms: Hej gumman...tänker på igår...Älskar att ta dig analt. Vet att du gillar det med ;) ses ikväll!
Svar: Hör du av dig till vår familj igen dödar jag dig.
Förklaring: Skulle skicka till min brud, men det blev till hennes pappa istället. Har aldrig mått så dåligt. Det tog slut pga det.

Till: Mamma
Sms: Min pung ser ut som en Kiwi nu när det växt ut lite. Sticks som fan.
Svar: Tycker inte du behöver göra så.
Förklaring: Skulle skicka till min tjej som jag lät raka mig några dagar tidigare. Stackars lilla mamma fick det oväntade smset

Till: Min chef
Sms: lklhkbds det där testade jag att skriva med snoppen. Kan inte du testa skriva med tuttarna?
Svar: Vad är det du vill ha sagt?
Förklaring: Sms till min tjej kom till min kvinnliga chef. Helvetes jävla skit vad pinsamt!

Jag skulle kunna lägga in massvis av dom här, men ni kan kolla själva; www.felsms.com :)

22 december, produktivitet och Syster

Idag ska jag försöka vara lite produktiv hade jag tänkt. Ska försöka packa endel kläder och så ska jag göra hemmagjord snickers. Så himmelskt gott och mycket bätte än den man köper. Mums. Slå in paket måste jag också göra. Är ju för tusan julafton i övermorgon, detta måste ju bli gjort! Fick även veta en av sakerna som jag ska av min Syster i julklapp. Tjoho! Bättre syster får man leta efter, hon är bra den där. Inte bara för att hon ger mig finfina julklappar utan annars också, jämt. Hon är bra att fika med, lyssnar bra när man behöver spy galla över någon, gå på loppis med, gå på stan med och när man då och då inte vill göra någonting alls och bara pilla
sig i naveln så jo, då kan man göra det med henne också. Men nu måste jag packa lite, fred!


21 december, Jo jag erkänner; Heja mig!

Nu har jag nyss kollat på Twilight med Mamma. En himla bra film det där, ska nog ta och köpa mig den om jag inte skulle få den i julklapp. Annars idag händer det inte mycket, pappas mirakeldryck från igår måste ha gjort något ändå för idag känns det inte lika dåligt. Eller ja, när jag vaknade kände jag mig överkörd av en lastbil men efter frukost, en finrex och en alvedon så känns mycket bättre. Skönt! Nu längtar jag tills på onsdag, tjoho :)

Måste föresten säga också att jag längtar tills jag flyttar. Mycket tjat om flytten här nu, men det är ju så förbaskat roligt! Så jäkla nöjd över mig själv måste jag erkänna. Jag vet vad jag kommer att göra de närmaste 3,5 åren. Åtminstone vad jag kommer att försöka, jag ska fanimig bli nåt. Inte sitta hemma och bara pilla mig i naveln, eller vara där jag var för ett år sen och panik letade jobb. Tog vad fan som hellst, jobbade med gamla människor jobbade bland sviniga byggjobbare, tog skit från chefer bara för att få pengar någonstans ifrån. Men nej, slut på det. Nu ska jag bli nåt, jag ska bli socionom så om det ska bli med blod, svett och tårar. Jag tänker inte bli den som sitter hemma eller har ett skit jobb (som man själv anser är det, ett skitjobb för en kan vara vara världens roligaste för någon annan) inte heller skulle jag kunna leva på någon annan. Det kommer att bli grymt, jag ska fan bli nåt. Yey, heja mig :)


20 december, Kommer att bli grejt

Igår var det, som sagt, en heldag i Öerbro som gällde. Hittade massvis med saker och är idag 5000 kronor fattigare. Men än är jag inte klar, fortfarande endel möbler kvar och lite småsaker. Men förhoppningsvis fixas det med Linda på onsdag :) Min lägenhet kommer förövrigt blir den mysigaste lägenheten i heeela världen. Så det så ;) Ikea var kul igår, hittade möblerna jag ska köpa och sådär, åt mat där också. Det är faktiskt hyfsat god mat där. Köttbullarna är helt okej. Det kommer bli så jäkla bra det där, har så nära till allt och och och ja, bra kommer det att bli! Egentligen skulle jag och Mamma åkt tillbaka till öerbro idag men vi båda vaknade upp sjuka, ont i halsen så det inte ens kan ha varit från denna värld och ont i huvudet och ögonen. Roligt! Pappa som har smittat oss båda. Så därför har denna dag mer gått åt att sova än göra någonting produktivt. Pappa bjöd nyss också på, enligt honom, mirakeldricka som ska ta bort aaaall halsont. Nämligen svartvinbärsgrejs med sprit och nåt mer. Jag gissar att det är vatten i också, varmt vatten eftersom hela drinken är varm. Men utöver det vet jag inte, kanske socker för den är inte så farligt sur. Men nu får vi hoppas att det hjälper för jag vill inte vara sjuk, jag vill ju iväg och pilla i lägnheten! :) Men på onsdag, då ska jag. Tjoho! Men nu ska jag gå ner och sova lite till eller kanske läsa lite, om mina ögon orkar. Så, adjö.

19 december, Katching tching

Nu sitter jag här och väntar på Mamma, vill åka ivät till Örebro nu. Nu. nu. nu! En heldag är det som gället, i Marieberg, på IKEA och i min lägenhet. Yey! Tyvärr blir inte hela flytten av förens 4 januari, känns lite sådär. Men inte mycket man kan göra, I guess. Nu får man bara se vart man kanske hamnar på mellandagarna, troligtvis i Sthlm. haha. Ensam i den där lägenheten, haha. Kommer ju åtminstone ha yta att röra mig på då hela mitt rum kommer vara nerpackad, på ett ungefär iaf. Men det löser väl sig, nu är det bara nyårsplaner som måste fixas. Får vi se vad som händer :) Nu ska jag bara sminka mig och se när Mama komme hem sen bär det av mot Örebro ch handla järnet. Katching tching kommer då låta, yeah.

17 december, Lustigt

Igå visade Alex mig en sida där de lägger om gamla blocket annonser. Inte alla då utan de som som nästan dör av skratt år. Bland det roligaste sidorna jag sett, finns hundratals annonser där med det här är mina några av favoriter;

http://www.bestofblocket.se/bilder/fullsize.php?v=blocket_764.jpg
http://www.bestofblocket.se/bilder/fullsize.php?v=blocket_845.jpg
http://www.bestofblocket.se/bilder/fullsize.php?v=blocket_866.jpg
http://www.bestofblocket.se/bilder/fullsize.php?v=blocket_871.jpg
http://www.bestofblocket.se/bilder/fullsize.php?v=blocket_850.jpg
http://www.bestofblocket.se/bilder/fullsize.php?v=blocket_851.jpg
http://www.bestofblocket.se/bilder/fullsize.php?v=blocket_856.jpg
http://www.bestofblocket.se/bilder/fullsize.php?v=blocket_837.jpg
http://www.bestofblocket.se/bilder/fullsize.php?v=blocket_846.jpg

Skrattar in inte åt detta har ni ingen humor.

16 december, En arm som inte funkar och julklappsköp

Idag har jag haft en väldigt poduktiv dag. Började dagen med att försova mig, jag fick äta frukost samtidigt som jag klädde på mig och sminkade mig. Sedan skynda mig ner till bussen för att inte missa den, för hade jag missat den så hade jag kommit försent till mitt seminarium. Väl där fick jag veta att dom gav vaccin sprutan mot svininfluensan där på campus, så jag drog en halvtimme tidigare från seminariumet och tog det. Kändes inte alls, eller jo, lite grann. Jag var den i vår familj som var mest anti mot hela grejen och är nu den första av oss som tagit den. Så känn press familjen Forss, nu ska alla ni ta den. Mamma, Pappa & syster. Sedan så var det bara att åka till t-centralen för att möta upp Maria för en heldag på stan. Hade jättetrevligt och fick klart Lindas julklappar och till vår julklappslek. Enomt skönt, nu är det bara släpandet hem som är kvar. Jag köpte också en tröja till mig själv från VILA, en jättefin julröd sådan som jag tänkt ha på julafton. Jag borde egentligen packat lite mer idag men min arm där dom gav sprutan är lite i ett urfunktion läge nu och jag har blivit stel i hela armen upp till nacken jag fryser massvis och är väldigt ttött, så det är min ursäkt för att inte packat idag och tar resten imorgon istället. Eller åtminstone en större del av det som är kvar. Men men, nu ska jag ducha och sådär sedan lägga mig och kolla film. Godnatt!


15 december, Badrum - check, packning - che..njaa.

Nu har jag städar klart badrummet, jag seriöst stått på knä där inne och gnuggat brunnfan och mellan några kakelplattor på golvet. Det värsta och bland det vidrigaste jag gjort. Men det hamnar ändå en bit ner på listan bland vidriga saker, jag ha ju trots allt städat byggbodar där snusk till byggjobbare äter/byter om/duschar/går på toa och är allmänt sviniga. Där kan vi snacka vidrigt. Men eftersom vi är tre tjejer i denna lägenhet så blir det mycket hår precis överallt, och när man städar så blir det ju blött och då fastnar det håret över allt. Huh. Får rysningar bara jag tänker på det. Så cred till dig mamma som kan hålla på med kända och okända människors hår varje dag.

Har fått lite packat idag också, men är en hel del kvar. Det har liksom inget slut. Jag tror att några av min saker ligger på en hemlig plats och förökar sig, det blir bara mer och mer. Gör kloner av sig själv, förökar sig med andra saker. När jag väl tror att jag fått undan allt av något så dyker det bara upp ännu mer. Jag förstår inte hur jag fått plats med allt detta i mitt rum när jag nu funderar hur jag ska få plats med allt i en egen tvåa. Galet är vad det är. Har förövrigt börjar packa ner lite kläder och då hittar jag saker som ger mig en enda tanke, nämligen; "Alltså...?!". Knall blå knästrumpor, silvriga knästrumpor med glitter på, ett bälte med nitar och kedjor som hänger ner, en t-tröja som ett helt set med färger exploderat över. Men bland dessa fula saker så gör man faktiskt fynd också, som ett par snygga trosor jag hitta. Där lappen fortfarande sattkvar, är man tät så är man. HA. och den stickade blåa tröjan jag köpte förra året när jag var iväg med Emelie. Ganska lustigt det där, att man har så mycket kläder så man glömmer av vad som finns. Men sen så har jag en tendens att spara på kläder, bara för att. Någon dag kan jag ju få användning av det, någon dag kanske jag behöver den här urtvättade tröjan där fläckarna inte går bort. Nä, kanske få ta en riktigt funderare när jag nu ska packa ner mina kläder. Verkligen tänka om jag kommer få användning av det eller inte. Det ä väl det jag ska börja med nu, det här har inget slut ska ni veta. Maria kommer hit imorgon föresten, det ska bli trevligt. Allmänt häng och vara cool på stan. Vi kanske ska hänga vid plattan, vore nåt det. Vi får helt enkelt se vad dagen bjuder på.

Nej, nu har jag ingen anledning att sitta kvar vid datorn längre. Mina ursäker är slut; Kolla facebook, kolla bloggar, kolla MONDO, uppdater bloggen med ointressant läsning, pilla mig i naveln, borsta håret, äta en macka, inspektera min lilltå och jaa... nu är det slut. Nu ska jag ge mig på mitt rum och garderoben! Tack för mig.

15 december, Ungdomsmottagning

Nu när man städar hittar man saker lite varstans och tack
vare presenten (presenterna) jag fått av Emelie kan jag
nu öppna en ungdomsmottagning.


14 december, Inredning

Jag borde egentligen hålla på och packa, men det är så mycker roligare att googla på inredning. Titta vad det finns för olika saker och sen försöka komma på vart man behöver vad. Mycket roligt. Som hyllgrejen jag behöver badrummet, alternativt byån, och likaså i hallen. Soffan till vardagsrummet och en ny dvd, ett soffbord och ännu en större byrå för kläder. Jag vet vad jag vill ha vart med inte exakt hur det ser ut. Jag tycker om gammalt och jag tycker om nytt. Jag ska ju köpa ny soffa så vore fint med ett gammalt vardagsrumsbord till, ett lite slitet med en hylla under. Och en lite mindre ganska så låg byrå i hallen, gärna second hand den med. Det är fint när det ser lite slitet ut, använt sådär. Sen kanske helt nya fina lampor lite varstans. Blandat nya och gamla saker är fint, så det inte ser ut som ett rum direkt plockat från ikea katalogen. Därför ska jag och Linda iväg till myrorna imorgon ute på skärholmen, sedan i mellandagarna ska vi till myrorna i Örebro och lusleta. Kolla in varenda pryl, vrida och vända. Jag längtar faktiskt. Det är lite som skattjakt egentligen, man vet inte vad man kan hitta. Som när jag och mamma var i E-tuna i en antikaffär där och jag hittade mitt smyckesskrin, den som såg ut som en byrå. Den tycker jag om massor. Så, det jag ville ha sagt är väl att gammalt och nytt är fint, väldigt fint i kombination.


14 december, My crib

Nu sitter jag på tåget påväg hem till Stockholm, har just konstaterat att de är inte är länge till jag kommer säga "hem till Stockholm". Nedräkningen har börjat nu. Jag kommer dock få pendla dit endel när jag väl flyttat, men det gäller bara fram till 16 januari för då har jag sista salstentan för Sociologi kursen. Känns lite tåkigt samtidigt, har ju lärt känna finfina människor i skolan. Men som tur är det direkt tåg till Sthlm från Örebro så får åka dit och hälsa på och så :)

Men igår var jag i alla fall och kolla på lägenheten, som nu är min lägenhet. En jättefin tvåa på 47 kvm som sagt, lite udda planlösning, men det kan ju bli fint. Lite speciell måste man ju vara, mer än att bara bo på Öster. Var ju lite av det "fina" området i Örebro. Haha. Men lägenheten hade iaf två större rum, ett litet kök (och då menar jag litet!), en stor hall och en lagom stort badrum. Jag gillar den i alla fall, även om det kan bli lite svårmöblerat. Men vi får väl se hur det går, flytten och inköpen böjar ju på lördag och jag längtar som fan :)

Så, Tack Mamma. Tack Kimmo. Tack Ulvesundsgymnasiet för hjälpen vi fick då. Tack Örebro för att det är en helt okej stad att flytta till. Tack livet som verkar vilja att någonting ska gå vägen och för att gett mig ett grejt avslut på detta år. Och slutligen tack mig själv för att jag pluggade på gymnasiet och gjorde så att jag lyckades komma in på skolan.

Bilder från lghn;

Mitt minikök :)


Mitt oranga badrum!


Ena stora rummet :)


Andra stora rummet, men mina jättefönster. I love :)

13 december, kika lägenhet.

Nu är det så att om exakt 1 timme och 14 minuter ska vi börja bege oss mot Örebro och kika på min eventuella lägenhet. Jag är jätteglad och lite nervös samtidigt. Jag brukar tydligen inte vanligtvis vara på så bra morgon humör eftersom pappa kommenterade imorse att "jaså, nu är det bra humör på morgonen när vi ska åka och titta på lägenhet". Fast han sa det på finska föstås, annars hade jag blivit förvånad. Men åter till lägenheten, den ligger väldigt bra till tycker jag, enast 1 km från slottet och 2,5 km från skolan. Grejt :) Nervös är jag mer för själva flytten sen, ska bli jättekul, men första tiden när man ska sova själv där. I ett år har jag bott hemifrån och i ett år har jag bott i större lägenheter en denna jag ska kika på idag. Men samtidigt känns det inte som jag påriktigt har flyttat, eftersom jag har alltid delat allt med några i höstas och med Johanna i år. Inget fel med det, men det har liksom bara varit mitt. Mitt badrum, mitt kök osv. Inget fel att dela, det är bra men ska bli skönt att få sin egna lägenhet, få känna hur det känns. Nu har jag nästan alltid någon hemma, någon att prata med eller bara umgås med. Men nu kommer jag alltid vara ensam, eller ja, mestadels liksom. Känns konstigt, lite ovant sådär. Men förhoppningsvis blir det kanon :) Nu ska jag börja göra mig i ordning!


Jag och Sarah i hennes fina lägenhet :)


11 december, Ja jävlar!

Nu sitter jag här med Sofie skriver lite hemtenta och kollar på film. A Walk to Remember, så jäkla bra film! Sorglig men bra. Men ja, ska strax börja göra mig iordning till julbordet ikväll tänkte bara säga att jag ganska så jättetroligtvis har fått en lägenhet i Örebro. Tjo-jävla-ho! ;D Men nu har jag det sagt och nu ska jag börja göra mig iordning. Ciao.

9 december, Flytt och lägenhetsjakt

Nu är det väldigt mycket på väldigt kort tid. Jag har en hemtenta att göra, ett julbord att gå på, en malmöbo att umgås med, ett norrtäljebo att hälsa på och lägenhetssökande. Mycket av detta är ju väldigt kul förstås, men det är bara att allting sker denna vecka. Har hela dagen imorgon på mig att skriva hemtenta också, så på någotvis ska jag få det att gå ihop!

Lägenhetssökandet beror på att jag har kommit in på Socionomprogramet i Örebro. Tjoho för mig. Så nu måste jag bara hitta något fin och billig lägenhet där. Skulle vara fint med en mysig etta. Min alldeles egna etta. Men om jag skulle få vänta en månad eller två skulle det väl egentligen inte göra så mycket, jag får våldgästa Erica lite och sådär så det löser sig :) Men på lägenhetsjakt är jag och det enda jag gör är och sitter och kollar på olika hemsidor. Men nu har jag inte tid med det längre och måste fortsätta på min hemtena! Så, godnatt :)



Jag i helgen som var hos Sarah. Är man inte het så säg! :)


8 december, Uppmärksamhets behov

Jag är lite glad just nu, och nervös, men mest glad. Bara så att ni vet menar jag.


6 December, Vill inte hem!

Vi ska strax bege oss ner mot tågstation och det är med lite sorg i hjärtat jag lämnar Linköping. Jag vill inte åka, jag vill vara kvar här i Sarah soffa och kolla på film och bara prata om allt och inget. Har varit en grymt bra och mysig helg och nu är den snart slut. Men jag vill inte att den ska vara det. Men väl hemma är det en hemtenta som väntar och skola imorgon. Så nu ska jag bara kolla att allt är med innan vi går. Ciao.


4 December, Konstform

Haha, det här måste någon som läser visa pappa! :)


4 december, Liiiiinköping

Nu är jag i Linköping och hälsar på Sarah. Väldigt trevligt måste jag säga. Hon bor i världens finaste lägenhet som ligger väldigt centralt. Igår tog vi bara det lugnt och kollade film och idag gick vi ner på stan och kikade och Linköping är en helt fantastiskt mysig stad. Hade jag haft möjlighet hade jag nog sökt högskola hit! Men nere pås tan hittade jag ett stycke mössa på HM, en flaska vin, ett nagellack och en finfin handväska på myrorna som endast gick på 45 svenska riksdaler. Man får ju studentrabatt där, fiiint! Ikväll kommer Isa hit också och då verkar det som att det bli idoltittande och massa snack som vanligt, haha :) Så imorgon är det gamla Linköping som gäller och sedan utgång, också fiiiint. Men nu ska jag försöka hjälpa till med maten, över och ut.

1 december, Humor

Jävla Sverige, HAHA!


1 december, En nervös men mysig månad

Idag är det ju 1:a december vilket innebär att det är julafton om 24 dagar, att man får öppna första luckan i chokladkalendern och att det nu är i början av denna månad som betyder att man får veta om intagningen vilken dag som hellst nu. Men jag undrar; var går gränsen mellan i början av december och mitten av december? Måste ju vara kring den 10:e det går över till mitten av. Logiskt sett menar jag. Så denna månad är mysig med julafton, nyår och allt, men samtidigt nervös med viktigt besked.

Denna dag har också spenderats i skolan med föreläsning/seminarium och så fick vi den sista labben också. Så imorgon ska vi början med den och förhoppingsvis blir vi klara då eller åtminstone på torsdag. Imorgon kväll ska jag också träffa syster för käk och julklapps-idé smidande. Så imorgon blir en ganska så full dag och nu ska jag kika tv!

RSS 2.0